Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

TikTok va avea propriul chatbot

de Bianca Tila 26 Mai. 2023 46
TikTok va avea propriul chatbot
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

TikTok testeaza un chatbot, pe care-l numeste Tako. Acesta poate fi folosit pentru cautare si navigare.

In prezent, AI chatbot pe care il are compania poate recomanda filmari in functie de comenzile date de utilizator. In acest moment, chatbot-ul poate fi invocat prin intermediul unei pictograme plasate in dreapta ecranului, deasupra imaginii de profil.
 
Tako ar putea schimba fundamental modul in care utilizatorii folosesc reteaua sociala. Cu ajutorul chatbot-ului, utilizatorii vor putea descoperi continut si vor putea naviga in cadrul retelei folosind comenzi scrise intr-o fereastra de chat.
 
Momentan nu se stie ce model lingvistic are la baza Tako. Putinii utilizatori care l-au folosit sunt de parere ca poate raspunde unui numar mare de intrebari.
 
Chatbot-ul va include sugestii de comenzi pe care utilizatorii sa le foloseasca fara a mai sta sa scrie manual intrebarile. Alaturi de un clip cu incoronarea regelui Charles III este sugerata intrebarea "Ce semnificatie are incoronarea regelui?".
 
Compania a confirmat testarea chatbot-ului si spune ca, deocamdata, acesta este disponibil doar in Filipine. Exista posibilitatea ca testul sa fie extins si la nivelul altor tari inainte de lansarea oficiala.
 
Testarea chatbot-ului vine la putina vreme dupa ce TikTok a obtinut un brevet pentru un "chatbot software". Acest fapt subliniaza ca platforma sociala are planuri cat se poate de serioase.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: tiktoktakochatbot

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

TikTok pregateste un rival pentru Instagram

de Bianca Tila
13 Mar 2024
Codul aplicatiei TikTok dezvaluie o noua aplicatie, numita TikTok Photos. Aparent, compania lucreaza in prezent la aceasta. Referintele despre...

TikTok: O noua functie pentru adaugarea melodiilor

de Bianca Tila
23 Feb 2024
Add to Music App este cea mai noua facilitate pe care o ofera TikTok. Aceasta ajuta utilizatorii sa asculte in serviciul preferat de streaming...

TikTok lanseaza centre eletorale pentru alegerile europene

de Bianca Tila
19 Feb 2024
In luna martie, TikTok va lansa centre electorale care vor oferi informatii despre alegerile europene din surse oficiale. Aplicatia anunta ca va...

TikTok este criticat. Universal Music Group isi retrage muzica de pe aplicatie

de Bianca Tila
31 Ian 2024
Universal Music Group isi retrage muzica, in curand, de pe aplicatia TikTok, potrivit marelui producator de muzica. De la data de 1 februarie, pe...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]