Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Twitter: Un nou plan anual pentru abonamentul Twitter Blue

de Bianca Tila 19 Ian. 2023 329
Twitter: Un nou plan anual pentru abonamentul Twitter Blue
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Twitter a adus vesti noi in legatura cu abonamentul Twitter Blue. In acest sens, compania a anuntat ca va oferi un plan nou anual, cu o reducere fata de pretul lunar, potrivit Reuters.

Utilizatorii care doresc sa se aboneze o pot face la un pret anual de 84 de dolari, in loc de pretul lunar de 8 dolari pe web si 11 dolari pe dispozitivele Apple, relateaza News.ro.
 
In ceea ce priveste reducerea, aceasta este disponibila in Statele Unite, Canada, Regatul Unit, Japonia, Noua Zeelanda si Australia.
 
De asemenea, dinamica Twitter s-a shimbat de cand Elon Musk a preluat compania pentru 44 de miliarde de dolari. In modificarile aduse s-au numarat si planurile de abonare pentru Twitter Blue.
 
In trecut, bifa albastra era rezervata conturilor verificate ale politicienilor, personalitatilor celebre, jurnalistilor si altor persoane publice.
 
Elon Musk a schimbat acest lucru radical printr-o optiune de abonament, deschisa oricui este pregatit sa plateasca. Aceasta masura a venit ca forma de ajutor pentru cresterea veniturilor Twitter, in timp ce Musk lupta pentru pastrarea agentiilor de publicitate.
 
In plus, la inceputul lunii decembrie, Elon Musk a mentionat ca bifa albastra Basic a Twitter va avea jumatate din numarul de reclame. In acest fel, Twitter va oferi un nivel mai inalt al serviciului, fara reclame, pana anul viitor.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: twittertwitter bluebifa albastra basicelon muskabonament twitter blue

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Noi planuri in zona online. Elon Musk discuta cu Amazon.com despre un potential parteneriat

de Bianca Tila
11 Dec 2023
Platforma sociala X discuta despre un potential parteneriat cu Amazon.com in domeniul publicitatii. In acest sens, reclamele de pe X ar deveni...

Campaniile de reclame sunt oprite. IBM suspenda publicitatea pe platforma lui Elon Musk

de Bianca Tila
17 Nov 2023
Toate campaniile de reclame achizitionate de IBM in cadrul platformei lui Elon Musk, X, au fost oprite. Decizia a fost luata dupa ce reclamele au...

UE investigheaza platforma lui Elon Musk pentru dezinformare

de Bianca Tila
13 Oct 2023
Dupa adoptarea noii legislatii privind serviciile digitale, X a devenit subiectul primei anchete realizate de Uniunea Europeana. UE a anuntat ca a...

Elon Musk are planuri noi pentru X. Platforma va taxa fiecare utilizator

de Bianca Tila
19 Sep 2023
Elon Musk vrea sa transforme X intr-un serviciu contracost. Fiecare utilizator va plati "o mica suma lunara" pentru a combate "armatele de boti"....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]