Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Un mod nou de a face continut. TikTok Now

de Bianca Tila 16 Sep. 2022 734
Un mod nou de a face continut. TikTok Now
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

TikTok introduce un nou mod de a crea continut, TikTok Now. Compania extinde gama de instrumente creative in aceasta toamna si anunta lansarea TikTok Now, pentru sustinerea conexiunii autentice si spontane pe platforma, potrivit News.ro.

TikTok Now este un mod de creare de continut pentru utilizatorii platformei. Acestia se pot distra si conecta pe TikTok printr-o experienta foto si video zilnica prin care pot distribui momente autentice cu cei dragi.
 
Cu noua facilitate, utilizatorii pot crea conexiuni profunde si se pot distra intr-un format usor de folosit. Precum BeReal, aplicatia franceza ce se afla pe un val ascendent in randul tinerilor, TikTok introduce optiunea prin care utilizatorii vor primi o notificare zilnica pentru a realiza un video de 10 secunde sau o fotografie cu camera principala si frontala. Astfel, oamenii vor putea impartasi experinte si momente intr-un mod simplu.
 
In urmatoarele saptamani, compania va incerca testarea noii optiuni. In ceea ce priveste Romania, TikTok Now va putea fi accesat atat din aplicatia TikTok, cat si din noua aplicatie TikTok Now. 
 
TikTok isi propune sa imbunatateasca experienta utilizatorilor in urma feedback-ului primit din partea comunitatii cu privire la noul format.
 
De asemenea, TikTok Now are la baza siguranta si confidentialitatea comunitatii. In acest sens, creatorii vor putea decide cine poate vizualiza si interactiona cu continutul lor. Acestia pot bloca alti utilizatori si pot alege comentariile care sa se afiseaza la continutul postat. In conditiile in care utilizatorii simt ca cineva incalca Regulile Comunitatii TikTok, acestia pot raporta contul pentru a fi analizat.
 
In ceea ce priveste principiile TikTok, compania tine foarte mult la siguranta comunitatii. Astfel, platforma continua sa ia masuri suplimentare in sprijinirea sigurantei si bunastarii comunitatii si a tinerilor in special. Printre aceste masuri se numara:
 
- persoanele cu varsta de pana la 16 ani care isi creeaza cont in aplicatia TikTok Now vor avea contul setat privat automat, la fel ca in cazul aplicatiei TikTok
 
- persoanele cu varsta de pana la 18 ani nu vor putea sa distribuie continutul pe feed-ul Explore
 
- pentru persoanele cu varsta cuprinsa intre 13 si 15 ani, optiunea de primire a comentariilor va fi limitata la Prieteni pentru a ajuta la protejarea impotriva interactiunilor nedorite
 
Pentru utilizatorii de peste 18 ani exista cateva setari suplimentare. Pe langa distribuirea continutului cu prietenii comuni, acestia pot alege sa posteze continutul pentru comunitatea TikTok Now pe baza setarilor de confidentialitate selectate. In acest sens, setarea automata este denumita "Prieteni", iar in cazul publicarii continutului se schimba optiunile astfel:
 
- in ecranul de postare, utilizatorii trebuie sa apese pe butonul "Prieteni"
 
- acolo, acestia pot alege cine poate sa vada postarile TikTok Now
 
Postarile TikTok Now pot fi urmarite de toate persoanele urmarite si care urmaresc la randul lor contul respectiv, in cazul optiunii "Prieteni".
 
In ceea ce priveste optiunea "Toata lumea", postarile vor putea fi urmarite de toti cei din zona. De asemenea, persoanele care nu urmaresc un utilizator sau pe care un utilizator nu le urmareste inapoi nu au posibilitatea de a lasa comentarii sau de a interactiona cu postarile TikTok Now.
 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: tiktoktiktok nowutilizatorinou continutbereal

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

TikTok pregateste un rival pentru Instagram

de Bianca Tila
13 Mar 2024
Codul aplicatiei TikTok dezvaluie o noua aplicatie, numita TikTok Photos. Aparent, compania lucreaza in prezent la aceasta. Referintele despre...

TikTok: O noua functie pentru adaugarea melodiilor

de Bianca Tila
23 Feb 2024
Add to Music App este cea mai noua facilitate pe care o ofera TikTok. Aceasta ajuta utilizatorii sa asculte in serviciul preferat de streaming...

TikTok lanseaza centre eletorale pentru alegerile europene

de Bianca Tila
19 Feb 2024
In luna martie, TikTok va lansa centre electorale care vor oferi informatii despre alegerile europene din surse oficiale. Aplicatia anunta ca va...

TikTok este criticat. Universal Music Group isi retrage muzica de pe aplicatie

de Bianca Tila
31 Ian 2024
Universal Music Group isi retrage muzica, in curand, de pe aplicatia TikTok, potrivit marelui producator de muzica. De la data de 1 februarie, pe...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]