Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

WhatsApp: Functie de editare a mesajelor

de Bianca Tila 06 Iun. 2022 983
WhatsApp: Functie de editare a mesajelor
4.75 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Aplicatia WhatsApp, pe care majoritatea persoanelor cu un smartphone alege sa o foloseasca, lucreaza in prezent la o functie de editare a mesajelor. Mesajele trimise cu greseli prin intermediul aplicatiei vor putea fi corectate.

Mesajele gresite trimise prin aplicatia WhatsApp vor putea fi corectate dupa trimitere. Acest update il va avea aplicatia in cadrul unei viitoare versiuni.
 
WhatsApp este o aplicatie gratuita de masagerie disponibila pentru Android si alte smartphone-uri. Aceasta aplicatie foloseste conexiunea la internet a telefonului pentru a permite trimiterea mesajelor. De asemenea, aceasta are disponibilitatea distribuirii mesajelor, a fisierelor media si apelarea video sau audio. 
 
Una dintre problemele mari ale acestei aplicatii este functia de editare, prin care sa-i permita utilizatorului sa modifice un mesaj trimis. Aceasta dificultate intervine cand aplicatia este comparata cu altele de chat.
 
O functie de editare este utila pentru corectarea unui mesaj trimis cu greseli. Acest fapt se intampla frecvent in cazul tastaturilor virtuale ale telefoanelor mobile, dar nu numai.
 
Din fericire pentru iubitorii aplicatiei, WhatsApp lucreaza deja la o optiune prin care utilizatorul poate modifica mesajele trimise, conform descoperirilor facute in codul versiunii beta a aplicatiei pentru Android.
 
In prezent, problema majora este ca WhatsApp nu tine o evidenta a modificarilor, precum fac alte aplicatii de comunicat. Aceasta evidenta a modificarilor ar putea ajuta destinatarul sa vada ce schimbari au fost facute, pentru a sti daca reprezinta doar o corectare sau o schimbare completa a sensului unei idei.
 
Pana la momentul lansarii este posibil ca WhatsApp sa adauge si un istoric al modificarilor. Serviciul detinut de Meta (Facebook) are un istoric al modificarilor, ceea ce inseamna ca aceasta functie nu este straina inginerilor WhatsApp.
 
Functia de editare a mesajelor va fi lansata inclusiv pe iOS si desktop, desi indiciile legate de optiunea de editare a mesajelor au fost descoperite in aplicatia de Android.
 

WhatsApp Messenger

Aplicatia poate fi folosita atat pe smartphone-uri, cat si pe desktop cu o conexiune la internet. De asemenea, utilizatorul are optiunea de a folosi WhatsApp pentru a trimite SMS-uri.
 
Aplicatia a fost creata de WhatsApp INC. in Mountain View, California. In februarie 2014, WhatsApp a fost achizitionat de Facebook Inc. pentru aproximativ 19 miliarde de dolari. La nivel global, a devenit cea mai folosita aplicatie de mesagerie instant. 
 
In ianuarie 2018, WhatsApp a lansat o versiune business a aplicatiei. Aceasta este destinata intreprinderilor mici si mijlocii si poarta numele de WhatsApp Business. Astfel, comunicarea firmelor cu clientii care folosesc versiunea standard este facilitata.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: whatsappfunctie nouamodificarea mesajelor

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

WhatsApp aduce imbunatatiri. Continutul multimedia va beneficia de calitate HD

de Bianca Tila
28 Mar 2024
WhatsApp face pasi mici pentru a ajunge la nivelul de functionalitate oferit de concurenta de multi ani. In prezent, aplicatia este capabila sa...

WhatsApp: Mesajele vocale se sterg singure

de Bianca Tila
08 Dec 2023
WhatsApp integreaza mesaje vocale care se sterg automat dupa ce sunt ascultate de catre destinatar. Cursa imbunatatirii functionalitatilor si...

WhatsApp: Optiune de logare cu adresa de e-mail

de Bianca Tila
27 Nov 2023
WhatsApp a testat timp de cateva luni, in versiunea beta a aplicatiei, optiunea de logare cu adresa de e-mail. Compania a inceput sa implemeneze o...

WhatsApp nu renunta. Afisarea reclamelor ramane in picioare

de Bianca Tila
08 Nov 2023
Seful WhatsApp spune ca exista o posibilitatea de a introduce reclame, dupa ce a negat acest fapt. In luna septembrie, Financial Times scria ca...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]