Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

X se va confrunta cu o scadere a veniturilor

de Bianca Tila 21 Nov. 2023 27
X se va confrunta cu o scadere a veniturilor
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

X isi va pierde veniturile din publicitate, potrivit unei estimari recente. Platforma va scadea cu mai mult de jumatate.

Schimbarile aduse de conducerea X nu sunt pe placul companiilor de publicitate. Acestea nu sunt incantate cand propriile reclame sunt afisate langa postari extremiste.
 
Veniturile din publicitate ale companiei ar fi trebuit sa scada anul acesta cu 54,4%, conform unei estimari realizate de Insider Intelligence.
 
Totusi, estimarea nu a apucat sa ia in calcul noul exod al advertiserilor, care si-au oprit in masa campaniile. Reclamele au rulat alaturi de postari care incurajeaza la ura, antisemitism si nazism. Pierderile platformei sociale ar putea sa fie si mai mari comparativ cu cele estimate.
 
Cel mai recent exod al advertiserilor vine dupa un raport Media Matter, care arata postari ce promovau ideologia nazista alaturi de reclamele unor mari companii. Printre cele care au intrerupt campaniile de publicitate se numara IBM, Disney si Apple.
 
X a dat Media Matters in judecata, spunand ca aceasta a exagerat cu buna stiinta volumul de continut antisemit din cadrul platformei.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: media mattersvenituri x

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

X a reusit sa extinda suportul pentru passkeys la nivel global

de Bianca Tila
17 Apr 2024
X a anuntat extinderea suportului pentru passkeys la nivel global. Toti utilizatorii vor putea folosi noua tehnologie pentru a-si securiza conturile....

Mastodon continua sa creasca. Aplicatia profita de agitatia de la X

de Bianca Tila
10 Oct 2023
Mastodon, una dintre retelele sociale care incearca sa profite de agitatia de la X, continua sa creasca. Estimarile neoficiale sugerau ca aceasta...

Elon Musk are planuri noi pentru X. Platforma va taxa fiecare utilizator

de Bianca Tila
19 Sep 2023
Elon Musk vrea sa transforme X intr-un serviciu contracost. Fiecare utilizator va plati "o mica suma lunara" pentru a combate "armatele de boti"....

X va avea noi facilitati. Fosta Twitter pregateste functii de comunicare video

de Bianca Tila
11 Aug 2023
Elon Musk face pasi in directia dezvoltarii asa-numitei super aplicatii X. Fosta Twitter va avea in curand o functie de apelare video intre...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]