Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

YouTube aduce vesti bune pentru creatorii de continut

de Bianca Tila 15 Iun. 2023 55
YouTube aduce vesti bune pentru creatorii de continut
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Canalele YouTube vor putea activa mai repede functiile de monetizare prin reclame, dupa ce compania a decis sa puna mai jos pragurile de admisie in program.

Compania anunta modificarea conditiilor de eligibilitate in cadrul programului YouTube Partner Program. Acesta permite monetizarea creatiilor prin afisarea reclamelor vandute.
 
In ceea ce priveste admiterea in program, canalele de YouTube au acum nevoie de 500 de abonati. Asadar, se subliniaza o injumatatire a acestui prag.
 
De asemenea, modificarile tin si de nivelul de performanta. Mai exact, acesta a scazut cu 25%, in loc de 4.000 de ore de vizionare, un canal va fi primit in programul de monetizare dupa ce va ajunge la 3.000 de ore in decursul unei luni.
 
Noile conditii vor fi implementate treptat. Primele tari care vor beneficia de aceste relaxari sunt Statele Unite, Regatul Unit, Canada, Taiwan si Coreea de Sud.
 
Datorita noilor conditii, numarul de canale care vor afisa reclame va creste. Totodata, canalele vor genera bani pentru ele, dar si pentru YouTube.
 
In urma cu mai multi ani, compania impunea conditii stricte pentru monetizare, dupa o serie de scandaluri cu clipuri care promovau ura si extremismul si in care apareau reclamele unor mari branduri.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: youtubemonetizarecreatori de continut

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Instagram reuseste sa produca mai multi bani din reclame decat YouTube

de Bianca Tila
08 Apr 2024
Meta a fost obligata de o instanta sa faca publice cifrele pe care le produce. Acestea au aratat cum Instagram aduce companiei mai multi bani din...

Google: YouTube Premium si YouTube Music inregistreaza peste 100 de milioane de abonati

de Bianca Tila
02 Feb 2024
Google a anuntat ca cele doua servicii de streaming care poarta brandul Youtube au depasit 100 de milioane de abonati. Google marcheaza unul din...

YouTube va genera rezumate ale filmarilor cu ajutorul AI-ului

de Bianca Tila
02 Aug 2023
Compania vrea sa foloseasa inteligenta artificiala generativa pentru a crea rezumate. Fiecare clip video de pe YouTube va fi insotit de un scurt...

Youtube vine pe piata cu un nou serviciu. Continut premium al mai multor televiziuni

de Bianca Tila
02 Nov 2022
Youtube vine pe piata cu un nou serviciu. Acesta aduce intr-un singur loc filme si seriale oferite prin streaming de mai multe televiziuni din...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]