Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Youtube vine pe piata cu un nou serviciu. Continut premium al mai multor televiziuni

de Bianca Tila 02 Nov. 2022 552
Youtube vine pe piata cu un nou serviciu. Continut premium al mai multor televiziuni
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Youtube vine pe piata cu un nou serviciu. Acesta aduce intr-un singur loc filme si seriale oferite prin streaming de mai multe televiziuni din Statele Unite, conform News.ro.

Primetime Channels a fost lansat oficial de Youtube. Acest serviciu incerca sa fie gazda universala pentru continutul premium al serviciilor de streaming. De asemenea, Youtube spera ca ca acest nou continut sa ajunga la mai multi abonati.
 
Primetime Channels este disponibil doar in Statele Unite. Acesta ofera utilizatorilor canale de continut, unde pot gasi filme si seriale create de unele dintre cele mai cunoscute retele de televiziune de peste ocean.
 
Printre retelele disponibile se numara Showtime, Starz, Paramount+ si AMC+.
 
Youtube a venit cu aceasta idee in ajutorul utilizatorilor. In acest sens, utilizatorii care s-au abonat la mai multe servicii de streaming ar putea vedea un avantaj mai mare aici, avand tot continutul acestora intr-un singur loc. Astfel, vor renunta la accesarea site-urilor separate.
 
In ciuda faptului ca Youtube a esuat cu propriul serviciu de streaming premium, compania nu a renuntat si a lansat ceva diferit. In prezent, incearca sa fie o gazda buna pentru continutul altor servicii si sa obtina o parte din venituri.
 
Totusi, acest nou serviciu se impiedica de unele procese tehnice. Mai exact, un abonat Paramount+ nu poate lega contul pe care il detine deja pe Youtube pentru a accesa continutul Paramount din Primetime Channels. Astfel, abonatul va trebui sa-si anuleze abonamentul facut la Paramount+ si sa se aboneze direct la Primetime Channels.
 
Youtube si retelele americane de televiziune incearca sa concureze mai eficient cu marile servicii de streaming, precum Netflix, Disney+ si HBO Max. Acestia din urma nu vor accepta prea usor sa cedeze controlul pentru a-si pune continutul pe Youtube.
 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: youtubestreaming videoparamountnetflix

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Instagram reuseste sa produca mai multi bani din reclame decat YouTube

de Bianca Tila
08 Apr 2024
Meta a fost obligata de o instanta sa faca publice cifrele pe care le produce. Acestea au aratat cum Instagram aduce companiei mai multi bani din...

Google: YouTube Premium si YouTube Music inregistreaza peste 100 de milioane de abonati

de Bianca Tila
02 Feb 2024
Google a anuntat ca cele doua servicii de streaming care poarta brandul Youtube au depasit 100 de milioane de abonati. Google marcheaza unul din...

YouTube va genera rezumate ale filmarilor cu ajutorul AI-ului

de Bianca Tila
02 Aug 2023
Compania vrea sa foloseasa inteligenta artificiala generativa pentru a crea rezumate. Fiecare clip video de pe YouTube va fi insotit de un scurt...

YouTube aduce vesti bune pentru creatorii de continut

de Bianca Tila
15 Iun 2023
Canalele YouTube vor putea activa mai repede functiile de monetizare prin reclame, dupa ce compania a decis sa puna mai jos pragurile de admisie in...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]