Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

10 idei de afaceri pe care le poti practica acasa

de Andrioae Ruxandra 04 Mai. 2014 14085
4.17 din 6 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Multe femei isi pun problema daca pot echilibra relatia dintre job si maternitate. De aceea, pentru proaspetele mamici o idee de job part-time poate fi solutia ideala: venitul este asigurat si copilul nu este neglijat. Dar, cati dintre angajatori sunt de acord sa ofere aceasta sansa mamicilor si cate dintre ele isi dau seama ca un job part-time este potrivit sau nu?

Mai jos ai 10 idei de afaceri care vor ajuta atat femeile, cat si barbatii sa echilibreze balanta munca-familie.
 
Contabil 
Multi oameni urasc sa-si calculeze taxele si impozitele. Ca si contabil poti sa le usurezi treaba si o poti face de acasa.
 
Media si relatii publice 
Multi detinatori de afaceri mici nu stiu cum sa aiba publicitate sau cum sa isi gestioneze partea de social media. Tu poti rezolva aceasta problema.
 
Resurse umane si recrutare
Incepand cu o afacere mica, multe activitati care privesc recrutarea sunt externalizate de consultanti sau firme mici. Este o ocazie potrivita pentru tine daca ai experienta in domeniu.
 
Business redactor
Acest tip de afacere poate lua forma de copywriting si a comunicatelor de presa pana la joburi mari, ca cercetarea si instruirea documentelor. Pastreaza legatura cu clientii prin site-uri online si prin relatiile de zi cu zi.
 
Grafic designer 
Este foarte usor sa descoperi nevoile clientilor din propriul birou de acasa, plus ca sunt diverse cai sa gasesti clienti online care sa aiba nevoie de un grafic designer.
 
Programator IT si Web
Multi detinatori de afaceri nu se pricep sa-si faca designul site-urilor proprii sau ale cartelelor de cumparaturi online si vor fi incantati sa primeasca ajutor contra-cost.
 
Babysitter
Parintii care lucreaza vor cauta sa-si lase copiii pe maini bune. Daca iti plac copiii si ai aptitudini in a avea rabdare si a te juca cu ei, acest job ar fi indicat pentru tine.
 
Vanzari online
Iti va lua ceva timp sa iti gasesti nisa si platforma potrivita, practica isi va cere drepturile, dar poate fi flexibil pentru mamicile care se pricep la inventare.

Creative teacher
De la gatit la a fi freelancer in ceea ce priveste scrisul sau brodatul, un profesor dedicat si cu experienta poate economisi timpul pe care il are invatandu-i pe altii prin intermediul site-urilor online sau al cursurilor.
 
Planificator de petreceri
Este minunat pentru o femeie cu experienta in vanzari sa lucreze cu o companie titrata din domeniul planificarii petrecerilor; ea isi poate deschide propria afacere avand sprijinul echipei de planificat petreceri.
 
Sursa: www.businessnewsdaily.com
 


Tags: idei de afaceriafaceri la domiciliujob part-time

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.17 din 5 - 6 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri pentru 2022

de Idei de afaceri
11 Nov 2021
Chiar daca piata de afaceri pare sa se confrunte in prezent cu un declin masiv, nu inseamna ca trebuie sa te opresti din a-ti vedea visul implinit....

4 idei de afaceri inca potrivite pentru 2021

de Florin Amariei
22 Iul 2021
A porni intr-o astfel de aventura inseamna ca iti doresti ca viata ta sa se schimbe. Antreprenoriatul nu este usor, mai ales daca nu ai multe resurse...

Cele mai profitabile 5 idei de afaceri in 2021

de Florin Amariei
19 Mai 2021
Economia da semne de revenire, restrictiile sunt inlaturate treptat si lumea pare a fi gata pentru a calatori si, mai important, gata pentru a...

6 idei de afaceri pentru 2021

de Florin Amariei
24 Feb 2021
Daca esti in cautarea unor idei de afaceri pentru 2021, atunci noi iti propunem 6 din care sa alegi! Antreprenoriatul este plin de provocari, insa...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]