Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
2 idei de afaceri de ales cand detinem buget mic
In primul rand, sa clarificam ce inseamna buget mic. Buget mic reprezinta o suma de bani care nu ne da peste cap intregile resurse financiare, pentru care nu mergem la „n” banci sa cerem imprumuturi si care pot finanta cu usurinta idei de afaceri la inceput de drum. Unele idei de afaceri vor fi mai elaborate, altele mai putin complexe, in functie de ce inseamna buget mic pentru fiecare antreprenor in parte.
Haideti sa vedem 2 idei de afaceri care pot fi sustinute de un buget mic:1. Prepararea si comercializarea de sapun organic. Inca nu s-a ajuns la o saturare pe piata a acestor produse si este loc berechet. Cererea se mentine crescuta si calitatea produselor dicteaza profitabilitatea ideilor de afaceri in cea mai mare masura.
Ghid practic pentru realizat felicitari de lux
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
Promovarea produselor se poate face prin intermediul propriului website direct pentru comercializare sau se poate alege o alta optiune, cea de a vinde produsele catre firme care se vor ocupa de promovarea produselor catre clienti. Investitia este minima, intrucat activitatea se desfasoara cu usurinta la domiciliu. Mai mult, ingredientele de preparare a sapunurilor reprezinta investitii mici si rapid amortizabile din prima transa de sapun pe care o vindeti.
2. Vanzare de website-uri. Multi programatori se ocupa cu aceasta activitate profitabila si nu regreta deloc. Ideea de baza este ca activitatea se desfasoara de la domiciliul lor sau chiar de la o cafenea draguta, langa o ceasca de espresso, plata se face si in avans uneori, cererea exista din abundenta si riscurile sunt inexistente atunci cand exista experienta de lucru.
Iata una dintre cele mai bune idei de afaceri pe care am intalnit-o pana acum. Activitatea de proiectare si de vanzare de website-uri este una simpla pentru cei care detin specializarile potrivite in domeniu si rapiditatea care vine cu timpul.
In acest fel, un website poate fi construit de la zero intr-o perioada de timp care variaza intre 5-6 ore si 2 saptamani. Nu este rau sa muncesti in ritmul propriu, fara asistenta sefilor, fara presiuni majore din partea clientilor si cu o libertate mare de alegere pe piata.
Articole conexe
10+ idei de afaceri pentru pasionatii de calatorii
de Bianca TilaIdei de afaceri pentru 2022
de Idei de afaceri4 idei de afaceri inca potrivite pentru 2021
de Florin AmarieiCele mai profitabile 5 idei de afaceri in 2021
de Florin AmarieiAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2025
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit