Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

2 idei de afaceri profitabile si rapid de demarat in 2011

de Adela Simonescu 29 Iul. 2011 6032
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Toti cautam idei de afaceri si cautam cele mai bune oportunitati prin care sa realizam profit si sa investim bani putini. De asemenea, cautam idei de afaceri pe care sa le putem demara acum in 2011, cand criza economica inca ne afecteaza intr-o mare masura si ne determina ca gasim modalitati prin care sa ne consolidam veniturile pentru un trai decent. In acest sens, va prezentam 2 idei de afaceri numai bune de initiat:

1.    Traduceri autorizate. Fie ca doriti sa deveniti dvs traducator autorizat sau deja sunteti si doriti sa va oferiti serviciile pe cont propriu, fie ca doriti sa va deschideti o agentie de traduceri autorizate, aceste idei de afaceri se bucura de un succes imens pe piata din Romania. Plata pentru aceste servicii nu este de ignorat, ea fiind una care aduce profituri mari pentru detinatorii acestor afaceri.

Cel mai important este sa decideti care dintre aceste idei de afaceri va surade cel mai mult. In cazul in care doriti sa deveniti traducator autorizat, veti avea nevoie de cunostinte solide si de timp pentru a va obtine certificarile necesare. Urmatorul pas ar fi sa va promovati serviciile ca traducator autorizat freelancer si sa va construiti o baza stabila de clienti.  

O alta oportunitate este sa va proiectati un website prin intermediul caruia sa va recrutati mai multi traducatori si sa gasiti contracte de lucru din care dvs sa va extrageti comision.

2.    Corectare de text. Foarte multe edituri, website-uri samd, cauta personal care sa se ocupe cu aceasta activitate in exclusivitate, in majoritatea datilor. Activitatea in sine nu este una complexa si necesita o buna cunoastere a limbii in care este redactat textul ce necesita corectura.

Este un pas bun pentru inceput sa cautati cat mai multi clienti care necesita aceste servicii si sa va consolidati o baza de clienti cu care sa lucrati timp indelungat si care sa va recomande si catre alte contacte cu care sa colaborati.

Nu este o idee de afacere care sa va imbogateasca peste noapte, insa se poate transforma intr-un extrem de profitabila. Ganditi-va ca va proiectati un website prin intermediul caruia se conecteaza diversi corectori cu firmele si companiile care au nevoie de aceste servicii si traiti din comisioane.




Tags: idei de afaceri cu bani putiniidei de afaceri 2011

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

15 idei de afaceri cu bani putini pentru 2015, si nu numai!

de Andreescu Sorin
24 Aug 2015
Pentru cei interesati sa valorifice idei de afaceri cu bani putini in 2015, iata cateva sugestii dintre cele mai interesante: 1. Realizarea de...

3 idei de afaceri cu bani putini, in 2014!

de Ilinca Dobrescu
14 Nov 2013
In 2014 ne vom concentra atentia nu doar pe acele idei de afaceri care cer capital financiar foarte complex. Vom avea grija sa nu lasam sa se piarda...

Idei de afaceri cu bani putini pentru 2013!

de Matei Antonescu
01 Dec 2012
Intotdeauna vom fi interesati de aceste idei de afaceri cu bani putini, fie ca este sau nu criza economica. Cel mai mult ne atrage ideea ca am putea...

Idei de afaceri cu bani putini, afaceri mici si profitabile in Romania, in 2012!

de Matei Antonescu
22 Mar 2012
Ideile de afaceri cu bani putini sunt afaceri mici insa nu lipsite de sanse reale de a oferi profituri cat se poate de solide. Ideile de afaceri cu...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]