Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
2 planuri de actiune pentru a-ti creste afacerea
Pentru a-ti creste afacerea, in primul rand reanalizeaza-ti misiunea profesionala. Daca nu te mai regasesti in ea sau nu e suficient de specifica, rescrie-o.
Declaratia de misiune trebuie sa inceapa intotdeauna cu beneficiile pe care le au clientii tai (si cine sunt acesti clienti), urmate de motiv(e). Va trebui sa aiba o insemnatate pentru tine, fie ca vine din pasiune sau din nevoia de dezvoltare profesionala.Cultura castravetelui anti-diabet
Cum sa faci bani din vanzarile pe Amazon
Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
Spre exemplu, „ABC International are ca scop oferirea de consultanta asupra investitiilor straine pentru microintreprinderi si intreprinderi mici (cu mai putin de 20 de angajati) in Statele Unite si Canada, pentru a impulsiona valoarea lor financiara si pentru a contribui la cresterea veniturilor si a afacerii in general.”
Prezinta-ti declaratia de misiune profesionala in fata noilor angajati si explica-le ce inseamna pentru tine personal, dar si profesional. Atunci cand vor realiza de ce e importanta, vor putea sa o includa in cadrul actiunilor lor.
Pasul de actiune nr. 2
Daca vei invata sa-ti clarifici punctele tari si punctele slabe ale afacerii tale, vei descoperi mult mai usor cum sa o duci spre succes. Ia o coala de hartie si imparte-o in doua. Enumera punctele tari in partea din stanga si punctele slabe in dreapta.
Spre exemplu, sa zicem ca numarul de clienti nu creste suficient de mult pentru ca nu esti eficient la incheierea negocierilor.
Clientii te plac, serviciile pe care le oferi sunt bune, dar nu scot banii din buzunar.
In acest caz, ai nevoie de un membru de echipa care este bun pe vanzari. Va trebui sa aiba o personalitate sociabila, placuta, dublata de experienta in vanzari. Nu ar fi inspirat sa angajezi o persoana timida, introvertita sau nesigura.
Pe de alta parte, daca ai nevoie de cineva care sa se ocupe de latura administrativa, vei vrea sa angajezi o persoana care este atenta la detalii, care prefera sa lucreze din umbra si pe care te poti baza.
Acorda in permanenta atentie elementelor care contribuie la cresterea punctelor tale tari, precum si ale echipei, pe fondul diminuarii punctelor slabe. Cu cat esti mai consecvent in privinta acestui efort, cu atat mai eficient va creste afacerea ta.
Articole conexe
Afacere cu microplante. Cum poti obtine profit dintr-un spatiu mic
de Bianca TilaRentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele
de Bianca TilaCum sa alegi senzorul de temperatura potrivit pentru afacerea ta - ghid complet
de Idei de afaceri3 recomandari pentru a-ti incepe cu dreptul propria afacere
de Bianca TilaAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit