Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 greseli in punerea in aplicare a ideilor noastre de afaceri

39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ideile de afaceri din prezent sunt mai greu de pus in aplicare si datorita competitiei acerbe din mediul business. Au ramas putine nise neacoperite si acest lucru ne face sa inventam noi nise cu noi dorinte, noi nevoie pe care sa le punem monopol, in domeniul carora sa detinem suprematia.

Iata 3 mari greseli usor de evitat de catre cei care doresc sa isi puna in aplicare ideile de afaceri:

1. O greseala majora pentru cei care doresc sa isi puna in aplicare ideile de afaceri sta in cercetarea defectuoasa a audientei tinta. Multi ies pe piata cu produse excelente, cu servicii de o calitate imbatabila si, totusi, nu reusesc sa isi aduca ideile de afaceri in stadiul in care pot fi numite afaceri profitabile, afaceri de succes.

Problema poate veni din directia lipsei de cercetare a audientei tinta. Stiti cui se adreseaza produsele dvs? Ce varsta au consumatorii ideali, ce categorie sociala ocupa, ce venituri au, ce preturi sunt gata sa plateasca, cum ajungeti la ei, ce doresc de la dvs, care sunt motivele pentru care achizitioneaza produsele din portofoliul dvs samd?

In functie de aceste raspunsuri si inca multe altele, veti sti ce mesaj sa transmiteti, in ce medii, cu ce frecventa si cand anume.

2. O alta greseala sta in lipsa de cercetare a competitiei. Unul dintre cele mai mari secrete in afaceri sta in diferentiere. Am spus-o de mii de ori si o repetam pana cand aceasta informatie va fi total absorbita. Este nevoie de mai mult efort sa copiati ce vedeti in tabara competitiei decat sa veniti cu idei noi, cu idei originale, cu idei creative.

Diferentiati-va, insa in primul rand trebuie sa stiti fata de ce anume va diferentiati. Stabiliti cine sunt competitorii dvs, ce produse si servicii detin in portofoliile lor, cum se achita de sarcini, pe ce pun accentul, ce angajati au, ce planuri de viitor detin samd.

3. O ultima greseala sta in lipsa potentialului de dezvoltare. Inca de la bun inceput trebuie sa detineti o viziunea in functie de care sa va ghidati in cresterea afacerilor dvs. Aveti nevoie de bune abilitati pentru a identifica ideile de afaceri cu potential de dezvoltare si pentru a le reconfigura pe cele viabile si fara sanse mari de dezvoltare. Dezvoltarea este si ea una dintre cheile care deschid usa catre succes palpabil, catre profit stabil.


Tags: idei de afaceriidei afaceriafacerigreseli afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Ghiduri practice


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2025








SUCCES in AFACERI


Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Descarca Gratuit
"Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim"
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]