Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 idei de afaceri in industria frumusetii si ingrijirii corporale!

de Ilinca Dobrescu 04 Feb. 2014 2867
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Care sunt acele oportunitati de afaceri care sa ne aduca profituri maxime, in timp record? Vestile sunt bune. Sunt numeroase astfel de idei de afaceri si multe dintre ele vor deveni preferatele romanilor care dispun de capital financiar redus, moderat sau foarte ridicat.

Da, in fapt, aceasta industrie, la fel ca multe altele, presupune sanse ridicate de succes pentru o serie larga de investitori si antreprenori, discutand in mod clar despre puterea lor financiara. Asa se face ca poti sa deschizi un mare salon cu SPA si tot ce mai trebuie sau poti sa oferi servicii de manucura la domiciliul clientelor tale. De la investitii financiare uriase, trecem la investitii financiare ZERO in conditiile in care deja dispui de echipament, materiale si produsele de care ai nevoie.

Haideti sa trecem in revista cele 3 idei de afaceri din industria frumusetii si ingrijirii corporale, 3 idei cu sanse maxime de succes in 2014:

1. Centru de ingrijire si slabire
. Cat de dificila este criza economica prin care trecem in acest moment, infrumusetarea si ingrijirea corporala reprezinta doua aspecte care ne tin interesul activ, cat se poate de activ. Un aspect pe care nu il neglijam este ca gradul de supraponderabilitate creste cu viteza si in Romania, la fel ca in multe alte tari.

Serviciile de slabire si modelare corporala vor fi din nou pe val, din ce in ce mai mult. Atentie mare la aceste tipuri de servicii adresate in mod clar celor cu venituri mult peste medie.


2. Magazin online de cosmetice, echipamente profesionale, instrumente de lucru pentru saloane si freelanceri. De la banalele perii rotative si pana la placile de ceramica, de la bigudiuri profesionale si phoen-uri cu durata de viata de minim 10 ani si special concepute pentru saloanele de infrumusetare, discutam despre produse care se vor vinde foarte bine si in 2014 si nu numai.


3. Productie si comert de cosmetice naturale, lotiuni si alte produse din ingrediente BIO. Apa de mare pentru ten obosit, crema anticearcane care a fost preparata manual, cu ingrediente 100% naturale, lotiune de corp, cu extract de mango si fructe recoltate din zone nepoluate... Iata doar inceputul. Discutam in mod clar despre o afacere care "inghite" sume banesti mari, foarte mari. Evident, si preturile produselor vor fi pe masura, audienta-tinta careia ne adresam fiind una cu putere mare de cumparare.

Investiti cu incredere, insa nu orbeste. Nu este de ajuns sa incepi o afacere intr-o industrie fertila, pentru a obtine profituri. Trebuie sa depui eforturi incredibil de mari pentru a-ti aduce afacerea in fata competitorilor tai.


Mult succes si afaceri prospere!


sursa foto: www.freegreatpicture.com



Tags: ingrijire corporalaafaceri in industria frumusetiiidei de afaceri industria frumusetiiindustria frumusetii

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]