Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 idei de afaceri la tara in Romania, idei viabile in 2013!

59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Idei de afaceri descoperim la tot pasul, insa nu toate sunt viabile in 2013. Nu toate sunt idei de afaceri cu posibilitati maxime la start-up si oportunitati multiple de dezvoltare. Unele sunt idei total neinspirate pentru aceasta perioada economica si este vital sa distingem intre ele.

Iata si 3 dintre cele mai interesante idei de afaceri la tara, idei de valorificat in Romania, chiar in 2013:

1. Cultivarea ciupercilor Champignon.
In acest moment, oferta de ciuperci Champignon nu reuseste sa acopere pe deplin cererile existente. Din ce in ce mai multi romani se orienteaza catre consumul acestor alimente sanatoase si de aici si nivelul ridicat de cerere.

Esential de constientizat este faptul ca ciupercile Champignon pot fi cultivate si de catre cei ce nu detin teren agricol si cu investitii banesti reduse.

2. Cultivarea plantelor medicinale si aromatice. Culturile BIO sunt foarte apreciate in Romania si pretutindeni peste hotare. Un tip aparte de cultura bio este cea a plantelor aromatice si medicinale. Se cauta salvie si menta, musetel si armurariu, lavanda si valeriana si nu numai!

Cererea de plante medicinale si aromatice este in crestere si numarul cultivatorilor este in crestere. Sansele de profitabilitate cresc in randul celor care practica agricultura ecologica.

3. Ferma piscicola reprezinta una dintre acele idei de afaceri pe care le-am valorifica maine, daca am avea posibilitatile financiare si non-financiare. O ferma piscicola cere investitii financiare solide, existand cheltuieli numeroase si extrem de complexe.

De la achizitionarea terenului si pana la cheltuielile cu amenajarea bazinelor, de la finantele neceasare pentru puiet si furaje si pana la echipamente, ferma piscicola nu reprezinta o afacere pentru oricine.

Din fericire, investitiile intr-o ferma piscicola se amortizeaza in mod extrem de avantajos, cererea pentru pastrav, somn sau salau fiind mereu mare, din ce in ce mai mare.

Aflati mai multe detalii despre ferma pisicola in ghidul realizat de specialisti>>>



Tags: ferme profitabileferme in romaniaafaceri in romaniaafaceri la taraafaceri 2013idei de afaceri in 2013

Urmareste-ne pe Google News

Ghiduri practice


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2025








[x]