Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 idei de afaceri valorificate peste hotare! Inspirati-va din ele!

de Matei Antonescu 26 Aug. 2013 3953
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ne inspiram din carti, din bloguri, din postari pe forum-uri, cititind cele mai interesante publicatii business si nu numai! Mai presus de orice, pentru a veni cu cele mai tari idei de afaceri, ne inspiram din idei de afaceri deja valorificate, insa nu oricare! Le alegem pe cele mai originale si mai interesante, cele care detin cu adevarat potentialul pe care il cautam si noi.

Iata doar 3 dintre cele mai interesante idei de afaceri pe care strainii deja le-au valorificat si pe care noi le putem descoperi si din care ne putem inspira pentru a concepe noi si noi idei din care sa ne extragem profiturile:

1. Rama foto care vine la pachet cu un abonament lunar prin intermediul caruia primesti printuri originale!
In fiecare luna, primesti un print nou, pe care il poti plasa in interiorul ramei foto. Pentru cei care cauta noi si noi moduri de a-si renova locuintele si birourile, Reframe reprezinta o afacere utila.

Ramele oferite de brand sunt realizate din lemn reciclat si ofera un sentiment rustic clar. Desi preturile sunt un pic cam piperate, audienta-tinta se poate mangaia cu ideea ca promoveaza ideea de ecologism si ca fiecare cumparatura se cuantifica in sanatate pentru mediul inconjurator.

2. Sosetele cu aerisire si miros de... cafea! Da, nu este nicio gluma. Unele persoane au parte de o piele care elimina toxinele in mod diferit fata de altele! Asa se face ca unii au un miros persistent si picioare care transpira in mod abundent.

Si cum toate nevoile si dorintele noastre sunt cercetate si ascultate de catre oamenii de afaceri, iata ca pe piata a aparut si o solutie. Se numeste ATLAS si la baza brandului sunt sosetele care vin cu un sistem de aerisire si cu infuzie de cafea. Asa se face ca piciorul respira si scapa de orice miros nedorit, noteaza Springwise.com.

3. Sparkup Magical Book Reader - In acest caz discutam despre o idee de afacere exceptionala, chiar geniala! Ea rezolva o serie de probleme, nevoi si dorinte de care se lovesc cei mici care sunt departe de parinti, bunici si prieteni. Device-ul se  ataseaza pe orice carte si reda inregistrarile efectuate de membrii familiei pentru cel mic, informeaza Springwise.

Device-ul este unul care se poate monta cu usurinta pe coperta cartii dorite si scaneaza pagina pe care se afla. Inregistreaza ce spune doritorul si apoi, cand este montata pe aceeasi carte, reda in intregime cuvintele acestuia, asa cum au fost ele adresate beneficiarului!

Ideea este extrem de frumoasa si poate deveni ultra-profitabila, audienta-tinta fiind de-a dreptul uriasa. Cine stie ca pleaca des in delegatii, ca lucreaza in schimbul 2, ca are nepoti sau prieteni dragi, toti vor dori un astfel de gadget inteligent!


sursa foto: www.springwise.com





Tags: idei de afaceri originaleafaceri originaleafaceri profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri profitabile in timpul liber

de Idei de afaceri
20 Mar 2024
O idee de afacere profitabila pe care o poti demara in timpul liber este realizarea de caricaturi personalizate. Pentru aceasta afacere nu este...

3 idei de afaceri profitabile care tin cont de nevoile de baza ale potentialilor clienti

de Idei de afaceri
14 Aug 2020
Chiar daca in Romania, dar si pe plan international, majoritatea businessurilor au fost afectate de pandemie, in anumite domenii s-au inregistrat...

5 idei de afaceri profitabile in 2020

de Florin Amariei
07 Aug 2020
Da, inca mai poti porni ceva care sa-ti aduca bani in acest an. Iata 5 idei de afaceri profitabile in 2020. Sa pornesti de la zero o intreaga...

6 idei de afaceri profitabile in 2020

de Florin Amariei
03 Feb 2020
Daca vrei sa pornesti o initiativa antreprenoriala in acest an, atunci poti incerca una din aceste 6 idei de afaceri profitabile care sunt potrivite...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]