Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 idei pentru afaceri care pot fi pornite de acasa

de Florin Amariei 22 Aug. 2019 5928
4.53 din 17 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Lucrand zi de zi de la acelasi birou, parcurgand zi de zi acelasi drum spre munca sau repetarea aceleiasi activitati poate sa devina frustrant. Atunci, s-ar putea sa iti doresti inceperea unei afaceri. Noi iti propunem 3 idei care pot fi pornite cu usurinta de acasa.

1. Design grafic sau web design
Daca ai cunostinte de Photoshop sau alte programe asemanatoare, foloseste-ti talentul pentru a crea propria afacere.  Poti sa concepi bannere pentru reclama, logo-uri, invitatii la nunta sau botez, carti de vizita sau albume digitale pentru fotografii.  
 
Daca stai bine la capitolul creativitate, poti chiar sa faci site-uri pentru diferiti clienti. Posteaza anuntul tau pe forumuri, cu un link catre blog sau catre site, fa bartere cu diferite website-uri in schimbul publicitatii gratuite.
 
Nu-ti fa griji! Daca nu ai cunostinte temeinice privind programele de editare, noi ti-am pregatit un ghid complet pentru incepatori care, in cel mai scurt timp, te va face un adevarat profesionist! Incearca Photoshop pentru incepatori!
 
2. Scriitor freelance
Cererea de scriitori sau gazetari (mai ales pe domeniul online) este in crestere. Daca faceai compuneri frumoase in scoala sau ai terminat o facultate de profil, poti da programul incarcat (adesea fara week-end-uri si cu multe deplasari) al unui jurnalist angajat cu norma intreaga, pe cel mult mai flexibil al unui freelancer.
 
3. Hobby-uri si mestesuguri
Transforma-ti pasiunea in afacere!  Daca-ti place sa confectionezi obiecte artizanale sau bijuterii hand-made, atunci de ce n-ai face-o pentru un venit suplimentar, chiar la tine acasa?  Deschide-ti un blog cu un catalog online si participa la targurile de profil ori de cate ori se iveste ocazia.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: afaceri miciafaceri acasaafaceri ieftine

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.53 din 5 - 17 voturi.

Articole conexe

Sase idei de afaceri mici din care sa te inspiri

de Idei de afaceri
21 Ian 2021
Daca iti doresti sa treci de la statutul de angajat la cel de sef propriu, poti opta pentru o afacere de mici dimensiuni, in care munca ta poate fi...

6 idei de afaceri mici care pot fi pornite acum

de Florin Amariei
11 Aug 2020
Daca vrei sa obtii un venit suplimentar, atunci avem 6 idei de afaceri mici care pot fi pornite acum drept sugestii pentru tine. Inspira-te, creeaza...

7 idei de afaceri mici care te vor ajuta sa ai mai multi bani

de Florin Amariei
29 Apr 2021
De ce 7 idei de de afaceri mici? Avand in vedere conditiile actuale ale pietei fortei de munca, anticipam ca vor exista romani doritori sa porneasca...

3 idei de afaceri mici pentru un venit in plus

de Florin Amariei
06 Feb 2020
Daca tot ceea ce-ti doresti este sa obtii un venit suplimentar, atunci poti arunca o privire asupra acestor 3 idei de afaceri mici. Sunt ideale...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]