Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
3 principii de urmat pentru antreprenorii la inceput de drum
Oamenii de afaceri care au intrat de curand in lumea antreprenoriatului au nevoie de un mod de gandire si de actiune care sa ii ajute, care sa ii determine sa isi ofere intregul nivel de performanta si eficienta in conducerea ideilor de afaceri. De asemenea, antreprenorii au nevoie de cateva principii pe care sa le urmeze in viata lor profesionala pentru a da de succes veritabil.
Iata cele mai importante 3 principii:1. Ganditi din aproape in aproape. Pastrati-va visul care v-a determinat sa intrati in lumea afacerilor si luati lucrurile incet, pas cu pas. Planificati fiecare zi de lucru, fiecare intalnire de afaceri si concentrati-va pe un singur lucru odata.
Afacere la cheie cu flori in ghiveci
Cultura de sofran
Ghid practic pentru realizat felicitari de lux
2. Masurati-va succesul si profitabilitatea afacerii. Probabil ca nu veti face bani peste noapte si este bine sa nici nu va asteptati la un asemenea castig neobisnuit. In schimb, este bine sa inregistrati si cel mai mic progres si sa il sarbatoriti cu un moment de relaxare.
3. Transformati grijile, stresul si tensiunea in energie vie. In acelasi mod in care alegele marine sau ingrasamantul se presupune ca vor reprezenta viitorul combustibilului organic pentru autoturisme, la fel trebuie sa ganditi si dvs cand vine vorba de stres si discomfort. Este bine sa va asteptati la asemenea stari si sentimente, intrucat lumea afacerilor nu este una simpla, nici cum vedem in filme, ci mai degraba asa cum o gasim la fata locului, fiind unica pentru fiecare antreprenor in parte.
Incercati sa ganditi constructiv si constientizati ca grija si nelinistile sunt stari normale care cresc odata cu importanta unei situatii sau unui eveniment. Stresul, de asemenea, este recunoscut ca unul dintre cei mai buni factori declansatori pentru energia de care avem nevoie pentru activitati de studiu si activitati profesionale.
Ati observat cat de mare este volumul de informatii pe care le absorbeati cand stiati ca se va apropia un examen important, chiar cu cateva ore inainte? Ei bine, munca sub presiune si sub stres constructiv este una care merge la un nivel mare de performanta. Conditia este sa detinem abilitatea de a ne transforma stresul obisnuit in stres constructiv.
Articole conexe
10+ idei de afaceri pentru pasionatii de calatorii
de Bianca TilaRentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele
de Bianca TilaCum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare
de Bianca TilaAntreprenoriat la inceput de drum. Carti utile despre business
de Bianca TilaAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2025
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit