Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 sfaturi pentru un start de succes in afaceri

de Magdalena Popa 28 Ian. 2015 3073
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ca lucrator in domeniul afacerilor, ai sansa sa intalnesti sute de antreprenori in fiecare an. Asa cum iti poti imagina, avem de multe ori de-a face cu tineri aflati la inceput, multi cu stagii reusite, altii cu stagii mai putin reusite.

Fara indoiala, in afaceri increderea este decisiva, insa nu neaparat din motivele la care te-ai putea gandi acum. Chiar daca am intalnit multi antreprenori carora le lipsea sustinerea din exterior si antreprenori cotati mai slab, dar care mizau pe cartea lor norocoasa, pot spune fara indoiala ca antreprenorii cu o buna parere despre sine au reusit adesea sa gaseasca finantare pentru ideile lor de afaceri.

Acest lucru nu inseamna ca afacerea lor este mai buna sau ca detin metode mai bune de negociere. Aceasta se datoreaza faptului ca au incredere in a se vinde si in a isi vinde propria viziune. Cand investesti in cineva increzator, investesti in cineva care poate atrage de partea sa investitori si poate vinde viziunea staffului. De asemenea este important ca, o astfel de persoana, are capacitatea de a vinde afacerea respectiva unui comparator, in viitor.

Astfel, cu acest lucru in minte, iata cateva sfaturi provenite din experiente adevarate, pentru a fi sigur ca audienta si persoanele cu care interactionezi iti pot citi increderea:

1. Dedica-te lucrului.
Nu este nimic mai convingator decat un antreprenor care este gata sa iti indeplineasca visul, privitor la obtinerea unei finantari. in timp ce pentru unele persoane acest lucru pare nerealist, cei mai multi antreprenori dedicati pe care i-am intalnit sunt decisi sa isi urmeze visul indiferent de problemele pe care le intampina. Acestia nu vor lasa aspectul economic sa le stea in cale.

2. Fii original.
De multe ori aud propuneri de finantare care sunt adaptate in functie de ce viziunea antreprenorului asupra pietei si de ceea ce vrea sa auda investitorul. Daca iti sustii propria cauza si propui ceva despre care stii suficient si ai o experienta in acel sector, acest lucru este adesea un semnal in vederea obtinerii finantarii.

3. Cunoaste-te pe tine insuti.
Ca investitori si indrumatori, avem capacitatea de a vedea ca este imposibil ca o singura persoana sa posede toate calitatile necesare inceperii unei afaceri si evoluarii ei. insa singura calitate care ne este la indemana este aceea de autoevaluare. Daca gestionezi un antreprenor care isi constientizeaza propriile defecte si calitati, este un semnal ca acea persoana nu urmareste sa centralizeze puterea si responsabilitatea operationala de unul singur. Acea persoana intelege limitarile proprii si este deschis sa renunte la sarcinile care presupun exercitarea unor astfel de aspecte.

La sfarsitul zilei, scopul trebuie sa primeze in detrimentul persoanei care se ocupa de sarcina respectiva.
Poate ca nu esti directorul general cel mai potrivit pentru o cursa lunga, dar, daca iti recunosti propriile puncte slabe si iti creezi o echipa de oameni inteligenti si priceputi in ceea ce priveste celelalte responsabilitati, vei avea sanse mult mai mari de success decat in cazul in care ai pune functia pe primul loc.


Tags: afaceristart in afaceriafacereporneste o afacere

Urmareste-ne pe Google News

Articole conexe

Afacere cu microplante. Cum poti obtine profit dintr-un spatiu mic

de Bianca Tila
05 Iul 2024
Cultivarea microplantelor este o afacere simpla, cu o piata imensa. De asemenea, puteti testa aceasta idee pe balconul apartamentului, veti obtine in...

Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele

de Bianca Tila
08 Mai 2024
Viata de business nu se refuza doar la a comercializa un produs, ci are in compozitia sa elemente cheie, strategii de marketing, evaluarea ideii de...

Cum sa alegi senzorul de temperatura potrivit pentru afacerea ta - ghid complet

de Idei de afaceri
04 Apr 2024
In domeniul industrial, monitorizarea si controlul temperaturii sunt aspecte esentiale pentru asigurarea functionarii eficiente si sigure a...

3 recomandari pentru a-ti incepe cu dreptul propria afacere

de Bianca Tila
20 Mar 2024
De la inceput afacerea ta trebuie structurata intr-un mod care va avea sanse sa produca bani, nu sa inregistreze pierderi. Principalul tau atunci...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024








Iti oferim zilnic cele mai rentabile idei de afaceri si oportunitati de investitii

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Descarca GRATUIT
"Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim"
Completeaza adresa de email la care vrei sa primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]