Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 idei de afaceri care nu ocupa mult timp

de Florin Amariei 21 Apr. 2021 9776
4.17 din 62 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Nu are importanta cat de multumit esti la locul de munca actual, intrucat gasirea unei afaceri potrivite poate insemna o schimbare majora a calitatii vietii unui om. Totusi, intelegem ca timpul liber este un factor esential si important. Asadar, iti propunem 4 idei de afaceri care nu ocupa mult timp.

Alege-o pe cea care crezi ca ti se potriveste si poti sa pornesti in propriul tau drum antreprenorial.
 
1. Incepe un blog
Folosind una din platformele online disponbile poti sa iti pornesti propriul tau spatiu din care comunici cu cititorii sau iti expui ganduri pe care acestia le gasesc interesante. Intretinerea unui site este relativ ieftina anual si folosindu-te de publicitate vei putea obtine un venit lunar destul de bun din care poti sa iti faci economii sau investitii.
 
In plus, o astfel de platforma te va ajuta sa iti gasesti mai usor un loc de munca. Angajatorii te vor gasi mai usor si vor vedea ca esti capabil/a sa sustii un proiect pe termen lung. 

Poti sa vezi cum trebuie administrata o afacere online dand click AICI!
 
2. Podcast
Din ce in ce mai multi oameni apeleaza la astfel de emisiune vocale, dar se renunta la radio. Aproape ca e un paradox. Este, insa, foarte usor de inteles de ce se intampla acest lucru. La fel cum cartile sunt lasate uitarii pentru ebook-uri, asa si podcast-ul va inlocui radio. 
 
Poti sa pornesti monologuri despre teme de actualitate sau sa vorbeste despre ce iti place tie. Este, bineinteles, un experiment. Daca faci asta pentru prima oara, vei testa mai multe lucruri: reactia oamenilor la vocea ta, daca prind povestile pe care le expui si daca trebuie sa investesti intr-o aparatura mai buna. Pentru inceput, insa, este o initiativa care nu necesita fonduri mari. 
 
3. Manager social media
Daca iti place sa stai pe Facebook/Instagram/YouTube/LinkedIn si alte astfel de retele, atunci iti poti oferi serviciile part-time sau printr-o forma legala de organizare juridica pentru a-i ajuta pe altii cu administrarea conturilor. 
 
Poti administra cu usurinta pana la 10 conturi in fiecare luna. Daca stii si trendurile la care raspund oamenii, atunci vei putea cu usurinta te mentii in topul preferintelor colaboratorilor. 
 
4. Realizarea de felicitari
Desi mai nimeni nu s-ar gandi la o astfel de afacere, felicitarile sunt neasteptat de profitabile ca afacere si nici nu-ti ocupa mult timp. Poti gasi AICI un ghid care te va ajuta sa intelegi in ansamblu modul in care poate fi pusa pe picioare o astfel de initiativa antreprenoriala.
 


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: idei de afaceritimp

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.17 din 5 - 62 voturi.

Articole conexe

Afaceri profitabile in timpul liber

de Idei de afaceri
20 Mar 2024
O idee de afacere profitabila pe care o poti demara in timpul liber este realizarea de caricaturi personalizate. Pentru aceasta afacere nu este...

Idei de afaceri pentru 2022

de Idei de afaceri
11 Nov 2021
Chiar daca piata de afaceri pare sa se confrunte in prezent cu un declin masiv, nu inseamna ca trebuie sa te opresti din a-ti vedea visul implinit....

4 idei de afaceri inca potrivite pentru 2021

de Florin Amariei
22 Iul 2021
A porni intr-o astfel de aventura inseamna ca iti doresti ca viata ta sa se schimbe. Antreprenoriatul nu este usor, mai ales daca nu ai multe resurse...

Cele mai profitabile 5 idei de afaceri in 2021

de Florin Amariei
19 Mai 2021
Economia da semne de revenire, restrictiile sunt inlaturate treptat si lumea pare a fi gata pentru a calatori si, mai important, gata pentru a...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]