Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 idei de afaceri de familie care iti aduc bani seriosi

de Florin Amariei 22 Iun. 2021 20429
4.08 din 146 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Aproximativ la doua secunde, o noua afacere mica este initiata la nivel global. Intreaga dinamica a mediului de afaceri este una de o amploare pe care cu greu ne-o putem imagina. De aceea, e momentul sa incepi si tu o afacere de familie.

Desi vei avea nevoie de acordul celor din familie si de sprijinul lor, sa pui pe picioare o astfel de afacere va ajuta la inchegarea relatiilor dintre voi si la schimbarea in bine a situatiei financiare. In plus, cei mici vor avea garantia unui job platit corect sau, de ce nu, siguranta ca intr-o zi vor fi ei conducatorii acestei afaceri. 
 
Iata propunerile noastre pentru afaceri de familie de succes!
 
1. Blog de familie
Daca sunteti multi membri si va intelegeti fara probleme, atunci o astfel de initiativa va poate ajuta sa obtineti un venit lunar dintr-o activitate usoara si placuta.
 
E suficient sa creati un website, o pagina de Facebook si un cont de Instagram. Realizati continut pe care il publicati aici si ajungeti la oameni care au nevoie de sfaturile voastre. Puteti aborda teme precum:
  • cresterea unui copil;
  • educatia adolescentului;
  • cearta dintr-o relatie;
  • ajutorul acordat unui frate/cumnat;
  • impactul socrilor in familie;
  • relatia cu bunicii;
  • rolul educatiei de-acasa.
 
Dupa ce obtineti o baza lunara de cititori constanta, veti putea incasa venituri din publicitate, marketing afiliat si alte oportunitati de colaborare. Din momentul in care veti incasa bani, va trebui sa alegeti o forma legala de functionare. E important pentru a putea relationa rapid si in temeiul legilor in vigoare cu cei care vor sa ajunga la cititorii vostri.
 
2. Site de nisa
Daca aveti o specializare intr-un anumit domeniu si mai multi membri din familia voastra au facut acest lucru de-a lungul timpului, atunci puteti sa impartasiti aceasta experienta contra-cost sau gratuit. 
 
La fel ca primul exemplu, veti avea nevoie de un site si expunere in social media. Pentru rezultate rapide puteti consulta strategia de SEO care sa va garanteze succesul disponibila AICI!
 
3. Ferma
In mediul urban, timpul pare sa nu fie niciodata suficient. Companiile si oamenii sunt intr-o continua frenezie, iar magazinele nu mai satisfac exigentele celor care cauta produse proaspete, de calitate si fara pesticide care pot prezenta anumite riscuri pentru sanatatea umana.
 
O ferma poate fi afacerea ideala pentru o familie, mai ales daca aveti teren de calitate disponibil in apropierea unei asezari urbane. Puteti cultiva tot felul de legume, fructe si chiar flori pentru a le comercializa direct clientilor. 
 
Puteti chiar crea si un abonament prin care va angajati ca veti livra intotdeauna proaspat si conform calendarului. 
 
Cert e un lucru: astfel de mici ferme vor fi din ce in ce mai cautate si apreciate de cei care vor sa aiba siguranta ca mananca bine si sanatos, chiar daca platesc putin mai mult fata de ceea ce e disponibil in magazin.
 
4. Cofetarie/brutarie
Un lucru este cunoscut: nimic nu bate gustul unicat la un pret bun. Oamenii sunt atrasi de afacerile mici care pot livra gusturi bune si produse de calitate.
 
Cofetaria sau brutaria reprezinta o modalitate excelenta de a face afaceri profitabile care sa poata ramane mostenire.
 
Orice ai alege sa faci, nu uita ca ai nevoie si de un plan de afaceri. Acesta te va ajuta sa iti stabilesti tintele impreuna cu partenerii din familia ta si vei putea sa pui la punct detalii importante sau aspecte neprevazute.
 
Succes!


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: afaceri de familieidei de afaceri de familieafaceri mici de familie

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.08 din 5 - 146 voturi.

Articole conexe

Afaceri de familie cu bani putini

de Florin Amariei
17 Mai 2021
Ideea pornirii unui business de familie a trecut cel putin o data prin mintea celor care vor sa schimbe ceva in viata lor. Astazi analizam trei...

Top 5 afaceri de familie care pot avea un real succes

03 Dec 2020
O afacere de familie presupune implicare din partea tuturor membrilor familiei pentru a deveni o afacere de succes, dar si certitudinea ca ai partea...

Afaceri de familie: o treime din antreprenorii romani au predat afacerile generatiei urmatoare

de Stanciu Ioana
25 Ian 2017
Potrivit unui studiu realizat de EY Romania, 29% dintre afacerile romanesti de familie cu venituri de peste 1 milion de Euro au realizat deja cu...

Anotimpuri la Borcan - un proiect care transforma talentul din bucatarie in afaceri de familie!

de Idei de afaceri
08 Dec 2015
Anotimpuri la borcan este un proiect de dezvoltare pe termen lung a zonelor rurale din regiunile Bucuresti-Ilfov, Centru, Sud Muntenia, Sud-Vest...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]