Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 idei de afaceri inca potrivite pentru 2021

de Florin Amariei 22 Iul. 2021 5330
4.47 din 29 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

A porni intr-o astfel de aventura inseamna ca iti doresti ca viata ta sa se schimbe. Antreprenoriatul nu este usor, mai ales daca nu ai multe resurse pe care sa le poti cheltui pentru a testa fix ce functioneaza si ce nu. Iata, insa, 4 idei de afaceri inca potrivite pentru 2021 si care nu iti vor da mari batai de cap.

De indata ce intri in lumea afacerilor, vei observa ca lumea va capata un alt sens pentru tine. Vei privi mai mult asupra cifrelor si te vei concentra sa fii cat mai eficient. Acest lucru este important si daca reusesti de la bun inceput sa cheltui cat mai putin, deja este in avantaj fata de altii care incearca sa faca acelasi lucru ca tine.
 
Executia, insa, este cea care diferentiaza cu adevarat. Succesul sau esecul survin doar in urma activitatilor pe care tu le intreprinzi. Daca te-ai hotarat, atunci iata cele 4 idei de afaceri inca potrivite pentru 2021!
 
1. Incepe un blog
Sa pui la punct un site in acest moment n-a fost niciodata mai simplu. Tot ce iti trebuie este putina inspiratie pentru a alege un design aerisit si iti vor fi necesare cateva idei care sa te ajute sa te separi la nivel de continut de ceilalti care merg pe o cale asemanatoare cu tine. 
 
Indiferent de cum alegi sa iti faci propriul blog, gandeste-te la ce vei publica acolo. Fie vorbim de texte scurte care pot avea un impact clar si exprima o idee alaturi de care se identifica mai multi oameni, fie te axezi pe imagine sau video. 
 
Daca alegi varianta a doua, atunci poti sa urci creatiile tale pe Youtube si apoi sa obtii bani atat din reclamele afisate pe platforma americanilor, dupa care incasezi si din Google Ads fonduri.
 
La inceput vei castiga putin si vei avea mult de muncit. Insa, odata ce iti pui la punct strategia de continut si stii ce vrei sa arati oamenilor, vei fi gata sa primesti din ce in ce mai multi bani.
 
Colegii nostri ti-au pregatit un curs video util aici: Copywriting, SEO si Optimizarea vanzarilor pentru Online - 3 ore de Sfaturi, Exemple, Solutii si Modele – cu aplicare practica imediata!
 
2. Scrie un eBook!
Adunarea tuturor cunostintelor acumulate de-a lungul anilor de studiu sau de munca intr-o carte electronica ce poate fi descarcata contra unor sume de bani de pe site-uri de specialitate, se poate de dovedi a fi o idee de afaceri destul de buna.
 
Nici macar nu trebuie sa scrii tu cartea. Vei putea gasi o multime de freelanceri pe diverse platforme, care te vor ajuta cu redactarea continutului.

4 idei afaceri 2021
 
3. Traducator 
Un astfel de business reprezinta una dintre cele mai bune idei de afaceri pentru tineri la care ne-am putut gandi.
 
Baza este simpla – un traducator se ocupa cu traducerea de articole si bucati de text dintr-o limba in alta.
 
In functie de dificultatea domeniului, va creste si suma pe care o vei putea cere. Spre exemplu, un text simplu, in limba engleza, va fi platit cu 10 – 15 dolari pentru fiecare mie de cuvinte traduse.
 
4. SMM
Iti plac retelele sociale si le-ai folosit pana acum la capacitatea lor maxima? Ei bine, aceasta ramura este una noua, dar foarte cautata, in special de catre persoanele din conducerea strat-up-urilor, care au nevoie de cineva care sa le administreze toate retelele de socializare.
 
Asadar, daca esti expert in postari pe Facebook, trimiterea de mesaje scurte pe Twitter sau de distribuirea de poze pe Pinterest, ai putea fi la baza unei afaceri online profitabile in domeniul social media.
 
Finalmente, nu uita ca ai nevoie de un plan de afaceri pentru a-ti garanta succesul!


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: idei de afaceri4 idei de afaceriafaceri romania 20214 idei de afaceri 2021romania idei de afaceri 2021

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.47 din 5 - 29 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri pentru 2022

de Idei de afaceri
11 Nov 2021
Chiar daca piata de afaceri pare sa se confrunte in prezent cu un declin masiv, nu inseamna ca trebuie sa te opresti din a-ti vedea visul implinit....

Cele mai profitabile 5 idei de afaceri in 2021

de Florin Amariei
19 Mai 2021
Economia da semne de revenire, restrictiile sunt inlaturate treptat si lumea pare a fi gata pentru a calatori si, mai important, gata pentru a...

6 idei de afaceri pentru 2021

de Florin Amariei
24 Feb 2021
Daca esti in cautarea unor idei de afaceri pentru 2021, atunci noi iti propunem 6 din care sa alegi! Antreprenoriatul este plin de provocari, insa...

Sase idei de afaceri mici din care sa te inspiri

de Idei de afaceri
21 Ian 2021
Daca iti doresti sa treci de la statutul de angajat la cel de sef propriu, poti opta pentru o afacere de mici dimensiuni, in care munca ta poate fi...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]