Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 idei de afaceri pentru un oras mic

de Florin Amariei 26 Feb. 2021 8816
4.12 din 50 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca nu vrei sa te aventurezi in marile centre urbane, atunci avem 4 idei de afaceri pentru un oras mic care s-ar putea sa ti se potriveasca!

O idee de afacere presupune un efort urias, iar asta e bine sa stii din prima. Numai relatia cu statul se poate dovedi a fi nimicitoare cateodata, asa ca e bine sa ai acest lucru in vedere!
 
Un antreprenor care vrea, totusi, sa porneasca o afacere are nevoie de curaj si determinare. Daca ai bifat deja aceste doua trasaturi, atunci esti deja pe drumul cel bun. Noi putem doar sa te inspiram.
 
Iata, asadar, 4 idei de afaceri pentru un oras mic pe care tu le poti pune in practica oricand si oricum doresti. 
 
1. Coffee Shop
Fie ca e unul, fie ca-s doua sau trei, un loc in care sa vinzi cafea este afacerea ideala pentru un oras mic. Trebuie doar sa gasesti pozitionarea ideala pentru a te afla in drumul a cator mai multi oameni.
 
Cafeaua e ieftina de cumparat, iar multiplele variante ce pot reiesi din combinatia apa+cafea+lapte reprezinta oportunitatea ideala pentru a lansa mai multe produse la preturi diferite. 
 
O astfel de afacere iti permite chiar si realizarea de oferte care sa atraga clientul. Poti oferi, spre exemplu, o cafea gratis la 5 cumparate dintr-un anumit tip. 
 
2. Magazin alimentar
Poate ca aceasta este o alegere evidenta pentru o oportunitate de afaceri in orasul mic, dar uneori raspunsurile evidente sunt cele mai trecute cu vederea. Desi un magazin alimentar s-ar putea sa nu para cea mai sexy alegere de afaceri, este una dintre cele mai practice recomandari si de care este garantat ca va avea nevoie de tot orasul. La fel ca multe idei de afaceri din orasele mici, exista multe directii in care puteti lua aceasta afacere. Poate ca orasul dvs. are deja un magazin alimentar local, in acest caz, deschiderea unui magazin specializat de produse alimentare ar putea fi varianta potrivit. 
 
Daca orasul tau are deja si asta, ce zici de un magazin de vinuri sau branzeturi? Noutatile la preturi competitive s-ar putea sa fie foarte, foarte apreciate! Mai ales, cand vorbim de o tara in care amprenta perioadei comuniste inca se resimte.
 
3. Tutorat
Desi internetul abunda de servicii de indrumare online, nimic nu poate inlocui vreodata beneficiile de a avea un profesor in persoana. Pe langa faptul ca este o idee de afaceri excelenta pentru orasele mici, tutoratul poate fi, de asemenea, o afacere profitabila atat pentru tine personal, cat si pentru cei care lucreaza pentru tine. Daca doriti sa angajati angajati, va recomandam sa incepeti cu cativa tutori specializati in matematica, citire, scriere si stiinta. Nu incercati sa angajati tutori care se considera un jucator al tuturor subiectelor, acei indivizi sunt putini si cel mai probabil ar fi prea scump pentru a angaja din start.
 
4. Librarie
Librariile ar putea fi acum diferite si seamana putin cu ceea ce majoritatea dintre noi ne amintim din copilarie, dar nu este neaparat un lucru rau. In orice caz, nevoia proprietarilor de librarii de a crea modalitati noi si inovatoare de succes a deschis o multime de oportunitati de afaceri suplimentare.
 
In zilele noastre este rar sa mergi intr-o librarie doar pentru carti. Acum sunt o destinatie principala pentru cadouri, mestesuguri, cititori electronici, cafea si evenimente. Vanzarea unei varietati de marfuri si organizarea de evenimente va va diversifica fluxul de venituri si va aduce clienti suplimentari in magazin, cei care in mod traditional ar putea sa nu fie iubitori ai hartiei.
 
Orice ai alege, noi iti dorim succes!

Nu uita, insa, de planul de afaceri! E important!


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: idei de afaceri micioras micafaceri in oras micidei de afaceri pentru oras mic

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.12 din 5 - 50 voturi.

Articole conexe

Sase idei de afaceri mici din care sa te inspiri

de Idei de afaceri
21 Ian 2021
Daca iti doresti sa treci de la statutul de angajat la cel de sef propriu, poti opta pentru o afacere de mici dimensiuni, in care munca ta poate fi...

6 idei de afaceri mici care pot fi pornite acum

de Florin Amariei
11 Aug 2020
Daca vrei sa obtii un venit suplimentar, atunci avem 6 idei de afaceri mici care pot fi pornite acum drept sugestii pentru tine. Inspira-te, creeaza...

7 idei de afaceri mici care te vor ajuta sa ai mai multi bani

de Florin Amariei
29 Apr 2021
De ce 7 idei de de afaceri mici? Avand in vedere conditiile actuale ale pietei fortei de munca, anticipam ca vor exista romani doritori sa porneasca...

3 idei de afaceri mici pentru un venit in plus

de Florin Amariei
06 Feb 2020
Daca tot ceea ce-ti doresti este sa obtii un venit suplimentar, atunci poti arunca o privire asupra acestor 3 idei de afaceri mici. Sunt ideale...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]