Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Idei creative de afaceri

de Camelia Diaconu 17 Iul. 2019 5249
4.17 din 15 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Anul 2018 a fost unul profitabil din punct de vedere al afacerilor, daca stam sa ne gandim la cifrele mari de afaceri cunoscute deja pentru diverse domenii. De ce sa nu continuam si in anul 2019 cu deschiderea unor afaceri profitabile? Daca esti in cautarea unei idei, venim mai jos cu cateva recomandari!

Idei de afaceri rentabile pentru anul 2019


 
Sa iti deschizi o afacere profitabila nu este deloc usor avand in vedere optiunile variate deja disponibile. Trebuie sa vii cu ceva nou, o idee interesanta si creativa pentru a-ti face loc pe piata deja extrem de diversificata. Mai jos iti propunem cateva idei de afaceri care, bineinteles nu sunt o noutate pentru piata, dar au o cerere mare din partea clientilor si o sansa reala de dezvoltare. 
 
Salon de tatuaje. Daca esti pasionat de arta tatuajelor, dar bineinteles aceasta nu este o conditie pentru reusita afacerii, atunci sa iti deschizi un salon de tatuaje poate fi o afacere profitabila. Piata tatuajelor a crescut foarte mult in ultimii ani, motiv pentru care recomandarea ramane valabila si pentru urmatorii ani. Sa iti deschizi un salon de tatuaje implica o investitie serioasa in ceea ce priveste aparatura de calitate la standarde inalte, consumabile,  dar si inchirierea unui spatiu pentru desfasurarea business-ului. Investitia minima ar putea ajunge la suma de 7.000 de euro, bani pe care ii poti recupera chiar si in primul an de la deschiderea salonului, avand in vedere ca preturile din piata sunt destul de mari.

 
Design interior. Daca esti pasionat de desing, iti place sa fii atent la detalii, atunci aceasta este, cu siguranta, o afacere potrivita pentru tine. Oamenii cauta tot mai mult designeri de interior pentru a-si amenaja locuinta in tendinte, dar si pentru amenajarea cladirilor de birouri intr-un mod productiv pentru angajati. Exista loc pe piata pentru dezvoltarea acestui domeniu, insa trebuie sa vii cu cateva cunostinte solide in spate deoarece estetica personala nu este singurul criteriu. 

 
Firma de curatenie. Fie ca vrei sa lucrezi doar pentru case si apartamente, fie ca vrei sa iti extinzi serviciile si catre companii/cladiri de birouri, aceasta afacere este una profitabila si destul de simplu de realizat. Ai nevoie de o aparatura profesionala si de consumabile care, de multe ori pot fi puse la dispozitie de catre persoanele care cer aceste servicii. Aparatura si oamenii pe care ii alegi in echipa sunt criterii care fac diferenta in succesul afacerii.

 
Magazin de cadouri. Una dintre cele mai originale idei de afaceri este magazinul cu cadouri personalizate. Acesta are sanse de crestere foarte mari intr-un timp scurt deoarece tot mai multi oameni isi doresc sa surprinda printr-un cadou unic. Agende si pixuri personalizate, tablouri, perne, ceasuri, decoratiuni din sticla pentru casa, toate iti vor aduce castiguri substantiale, pe termen lung. Pentru a-ti putea desfasura activitatea este necesar sa investesti in echipamentele profesionale destinate productiei.

 
Marochinarie. Mai exact, genti pictate manual. Este un business creativ si cu continuitate in industria modei deoarece femeile sunt captivate de obiectele hand-made, dar si de obiectele unicat. O geanta pictata manual este si o metoda prin care poti promova traditiile si obiceiurile romanesti, arta si design-ul lucrarii.
 
Inainte de a demara orice afacere, asigura-te ca dispui de fondurile necesare, care sa iti acopere chiar si cheltuielile neprevazute.
 



Tags: afaceri profitabileafaceri rentabileafaceri mici 2019idei de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.17 din 5 - 15 voturi.

Articole conexe

Afaceri profitabile in timpul liber

de Idei de afaceri
20 Mar 2024
O idee de afacere profitabila pe care o poti demara in timpul liber este realizarea de caricaturi personalizate. Pentru aceasta afacere nu este...

Idei de afaceri pentru 2022

de Idei de afaceri
11 Nov 2021
Chiar daca piata de afaceri pare sa se confrunte in prezent cu un declin masiv, nu inseamna ca trebuie sa te opresti din a-ti vedea visul implinit....

4 idei de afaceri inca potrivite pentru 2021

de Florin Amariei
22 Iul 2021
A porni intr-o astfel de aventura inseamna ca iti doresti ca viata ta sa se schimbe. Antreprenoriatul nu este usor, mai ales daca nu ai multe resurse...

Cele mai profitabile 5 idei de afaceri in 2021

de Florin Amariei
19 Mai 2021
Economia da semne de revenire, restrictiile sunt inlaturate treptat si lumea pare a fi gata pentru a calatori si, mai important, gata pentru a...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]