Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 idei de afaceri mici si cu bani putini in 2014!

de Victor Oancea 02 Mai. 2014 5013
5 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

2014 se anunta deja un an deosebit de prosper pentru agricultori si investitorii in IT. Evident, acestea nu sunt singurele domenii in care stim ca profiturile se vor arata mai generoase decat ne imaginam ca se poate. Exista numeroase alte industrii in care investitiile se pot dovedi a fi mai mult decat inspirate, chiar si atunci cand capitalul de lucru este deosebit de redus.

Iata 5 idei de afaceri mici si cu bani putini pentru 2014:

1. Aplicatii pentru smarthone-uri.
In prezent, daca esti un om creativ si detii cunostinte satisfacatoare in domeniul online, poti realiza o aplicatie pe smartphone care sa revolutioneze domeniul si sa te imbogateasca mai rapid decat credeai ca se poate.

Investitia financiara este redusa. Mai mult conteaza investitiile de timp si energie, de creativitate, originalitate si inovatie.

2. Servicii de consultanta financiara. Cine nu are nevoie de aceste servicii, mai ales acum, pe timp de criza economica? Evident, o mare parte din bugetul nostru de investitii va merge in aceasta directie si foarte des vom alege consultanti financiari freelanceri sau cu agentii de dimensiuni reduse, pentru buget ca de criza.

O agentie de consultanta financiara poate fi fondata cu un capital de minim 5000 de euro si cu minim 2 consultanti, un marketer, un administrator si un contabil, motiv pentru care o incadram la capitolul idei de afaceri mici si cu bani putini.

3. Firma de catering pentru evenimente de dimensiuni mici. O firma de catering ce functioneaza in cadrul unui mic laborator, cu 5-6 angajati si cu un numar mic de comenzi pe luna poate fi deschisa cu un minim de 7000 - 10.000 de euro.

4. Realizare si comert de scutece lavabile. Moda scutecelor lavabile este abia la inceput de drum in Romania, motiv imbucurator pentru romanii care au de gand sa investeasca in acest domeniu. Este vorba despre un intreg domeniu care asteapta sa fie explorat.

In mod concret, realizarea scutecelor lavabile poate cere un capital de maxim 1000 de euro pentru initiere. Mai investim 1000 de euro in realizarea unui website, in marketing si planul de afaceri si de aici putem incepe o afacere extrem de atragatoare.


5. Consultanta pentru accesarea fondurilor europene. Afacerile care mizeaza pe finantare europeana au nevoie de consultanta de specialitate. Aici intervin specialistii in domeniu, profesionisti instruiti sa faciliteze accesul antreprenorilor la surse importante de finantare, cu minim de eforturi si maxim de rezultate.

Daca aveti experienta in domeniu si specializare in domeniul economic, puteti incepe o mica afacere prin a oferi servicii specializate de consultanta pe accesarea fondurilor europene.

sursa foto: www.freegreatpicture.com




Tags: idei de afaceri miciafaceri miciafaceri mici in 2014

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 4 voturi.

Articole conexe

Sase idei de afaceri mici din care sa te inspiri

de Idei de afaceri
21 Ian 2021
Daca iti doresti sa treci de la statutul de angajat la cel de sef propriu, poti opta pentru o afacere de mici dimensiuni, in care munca ta poate fi...

6 idei de afaceri mici care pot fi pornite acum

de Florin Amariei
11 Aug 2020
Daca vrei sa obtii un venit suplimentar, atunci avem 6 idei de afaceri mici care pot fi pornite acum drept sugestii pentru tine. Inspira-te, creeaza...

7 idei de afaceri mici care te vor ajuta sa ai mai multi bani

de Florin Amariei
29 Apr 2021
De ce 7 idei de de afaceri mici? Avand in vedere conditiile actuale ale pietei fortei de munca, anticipam ca vor exista romani doritori sa porneasca...

3 idei de afaceri mici pentru un venit in plus

de Florin Amariei
06 Feb 2020
Daca tot ceea ce-ti doresti este sa obtii un venit suplimentar, atunci poti arunca o privire asupra acestor 3 idei de afaceri mici. Sunt ideale...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]