Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 idei de afaceri profitabile in 2020

de Florin Amariei 07 Aug. 2020 4887
4.26 din 25 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Da, inca mai poti porni ceva care sa-ti aduca bani in acest an. Iata 5 idei de afaceri profitabile in 2020.

Sa pornesti de la zero o intreaga initiativa antreprenoriala nu este usor. E nevoie de sacrificiu, atentie, responsabilitate si multa, multa disciplina pentru a ajunge fix acolo unde iti doresti. Nu este imposibil, insa nu e o misiune pe care si-o pot asuma multe persoane cu succes. Multi pot incerca, desigur.
 
Noi ne-am gandit sa le oferim unor romani interesati sa-si investeasca bine banii cateva sugestii care sa-i ajute sa obtina un venit suplimentar ce se poate transforma cu usurinta intr-o veritabila afacere profitabila.
 
1. Blogging
Desi oamenii prefera videoclipurile si sa acceseze o cantitate uriasa de informatie in cel mai scurt timp posibil fara a asimila nucleul a ceea ce consuma, bloggingul inca ramane relevant.
 
Este o sursa simpla de venit suplimentar ce nu necesita mare efort. Poti sa iti faci rapid un website folosind multe din template-urile disponibile online. 
 
Asigura-te ca ai un nume destul de usor de retinut. 
 
Fii prezent in social media.
 
Creeaza continut de calitate.
 
Tine legatura cu cei care te urmaresc.
 
Intr-un an vei obtine venituri cat sa iti ajunga sa economisesti pentru o vacanta in Grecia. 
 
2. Design grafic
E mai simplu decat programarea si se poate invata mult, mult mai usor. 
 
Nici nu trebuie sa platesti ceva. Cursurile sunt toate gratuite pe YouTube. Tot ce trebuie sa faci este sa gasesti nisa care iti place pentru a putea lucra cu placere.
 
Dupa ce ai invatat, realizeaza cateva exemple pentru a-ti arata potentialul. Vinde-te online si incearca sa obtii proiecte prin Fiverr sau alte platforme asemanatoare.
 
In doi-trei ani vei obtine suficienti bani din aceasta activitate pentru a investi in propria firma pe care sa o conduci tu.
 
Pe langa asta, e si un skill in plus pe care-l poti adauga la CV-ul tau.
 
3. Cursuri online
Ai o anumita expertiza intr-un anumit domeniu? Simti ca poti povesti clar despre ceea ce faci? Ai o afacere care te asteapta!
 
Ai nevoie de o camera, un microfon, un fundal dragut si poti porni inregistrarile!
 
Urca-le pe YouTube si lasa venitul sa vina catre tine pasiv. 
 
In cazul in care vrei sa dezvolti o platforma reala ce sa genereze venit prin abonament, atunci pune pe picioare un site si creeaza o comunitate care primeste bonusuri lunare pentru ca iti plateste sa invete de la tine. 
 
4. Social Media Manager
Toti suntem online. Intr-o forma sau alta existam pe Internet. Unii sunt mai prezenti, altii mai discreti. Dar cei care lipsesc sunt doar persoanele cu prea multi bani si lucruri importante de facut sau cei care nu vor deloc sa aiba treaba cu banii care pot fi castigati online.
 
De aceea, companiile au inteles cat de important e sa te implici in comunitate si sa formezi una in jurul ideii (sau produsului) pe care incerci sa o vinzi.
 
Daca ai administrat pana acum pagini de Facebook, ai publicat pe Twitter si ai deslusit modul in care LinkedIn functioneaza... Esti cu un pas mai aproape de a deveni freelancer. Trebuie sa iti mai pui la punct cunostintele cu privire la Business Manager si Pixel. Dupa aia, nimic nu te mai poate opri.
 
Fii creativ si arata rezultate. Vei castiga clienti in no-time.
 
5. Specialist creare LP-uri
E mai nisat, insa destul de cautat. Tot mai multe afaceri s-au mutat acum online si multi inca incearca sa descurce meandrele acestui ocean de posibilitati.
 
Ajuta-i tu. Ofera-le solutii, arata-le cum se face (chiar daca sunt sceptici la inceput) si da-le sansa sa creasca prin magia pe care o pui tu la indemana.
 
Ai nevoie de cunostinte in Google Ads si remarketing in social media, precum si de putin experienta in construirea de platforme web pentru a putea oferi critica atunci cand e necesara. Nu le vei crea tu, ci doar le vei administra. Trebuie, insa, sa stii cand sa scoti in evidenta o greseala. Cateva detalii utile poti consulta AICI!
 
Iti faci un PFA si prinzi oferta dupa oferta.
 
Orice ai alege, noi iti dorim succes!


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: idei de afaceriidei de afaceri profitabileafaceri 2020idei de afaceri 2020

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.26 din 5 - 25 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri pentru 2022

de Idei de afaceri
11 Nov 2021
Chiar daca piata de afaceri pare sa se confrunte in prezent cu un declin masiv, nu inseamna ca trebuie sa te opresti din a-ti vedea visul implinit....

4 idei de afaceri inca potrivite pentru 2021

de Florin Amariei
22 Iul 2021
A porni intr-o astfel de aventura inseamna ca iti doresti ca viata ta sa se schimbe. Antreprenoriatul nu este usor, mai ales daca nu ai multe resurse...

Cele mai profitabile 5 idei de afaceri in 2021

de Florin Amariei
19 Mai 2021
Economia da semne de revenire, restrictiile sunt inlaturate treptat si lumea pare a fi gata pentru a calatori si, mai important, gata pentru a...

6 idei de afaceri pentru 2021

de Florin Amariei
24 Feb 2021
Daca esti in cautarea unor idei de afaceri pentru 2021, atunci noi iti propunem 6 din care sa alegi! Antreprenoriatul este plin de provocari, insa...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]