Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 idei de afaceri profitabile pentru anul 2020

de Florin Amariei 25 Nov. 2019 9248
4.24 din 62 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Anul 2019 e pe sfarsite. Desi nimeni nu poate spune ca inovatia nu poate aparea oricand, sansele ca anul acesta o afacere sa fie rapid pusa pe picioare sunt mici. Sa vedem, asadar, care sunt cele mai profitabile 5 idei de afaceri ce pot fi incepute in 2020.

Desi lumea afacerilor nu e deloc usoara si relatia cu statul roman poate fi descurajanta, nu uita ca poti reusi daca esti determinat/a.
 
1. Informatii specializate
Un model de afacere care va deveni din ce in ce mai relevant de acum incolo este reprezentat de capitolul informatii specializate. Automatizarea va fi din ce in ce mai intalnita in viata de zi cu zi, asadar cei care au experienta intr-un domeniu vital pentru multi oameni vor putea porni o afacere prin care sa ofere consultanta pe o anumita tema. 
 
Atentie! Nu vorbim de un blog in care sa poti citi lucruri pe care le gasesti oriunde, ci de un site ca la carte care sa contina informatii usor accesibile contra unei plati sau a unui abonament. 
 
2. Marketing afiliat
Daca nu ai timp sa gasesti propriul produs sau serviciu pentru a-l vinde direct, atunci ai toate motivele pentru a pune bazele unui mic business prin care sa obtii bani pentru ca indrumi clientii inspre magazine care au promotii sau vor sa vand un anumit produs. Daca se face tranzactia, primesti si tu o anumita suma.
 
Spre exemplu, comisionul oferit de unii comercianti din Romania variaza de la 1% din valoarea produsului pana la 25%. In functie de cati clienti poti indruma catre o anumita platforma intr-o zi, poti chiar sa faci si pana la 1.000 de lei in 24 de ore!
 
3. Digital marketing
Probabil ai ceva experienta in vanzari sau ai lucrat pana acum cu o forma de comercializare online a unui produs sau serviciu. Ei bine, aceasta experienta poate fi pusa in folosul celor care vor sa isi construiasca drumul in antreprenoriat. E mai usor ca niciodata sa ajungi la clienti, insa caile internetului au ajuns sa fie atat de complicate incat iti vine sa renunti. Aici intervii tu si il ajuti pe omul respectiv sa continue. Ii oferi variante pe care le poate aborda pentru a obtine mai multi clienti si metode prin care poate ajunge la cei care au nevoie de un produs si nu stiu de unde sa il obtina.
 
Nu uita ca tot tu vei fi responsabil de realizarea unei politici corecte pentru preturi. 
 
Si SEO este mai important ca niciodata, avand in vedere ca Google schimba algoritmul aproape din 5 in 5 luni.
 
4. Design grafic
Ai putin talent in zona artistica si poti foarte usor imagina anumite variante de logo pentru branduri? Ei bine, lasa-ti imaginea proprie sa vorbeasca. Publica-ti munca si arata de ce esti in stare. Foloseste-te de toate canalele de social media si, daca ai ocazia, ofera sa realizezi voluntar imaginea pentru o initiativa sociala. Numele tau va fi mai usor de plasat intr-un anumit context, asadar vei avea sanse mai mari sa fii ales.
 
5. Produse handmade
Intr-o lume unde se produc miliarde de produse identice, unicitatea incepe sa fie din ce in ce mai rara. De aceea, produsele realizate cu migala de catre oameni, nu de catre masini, vor avea un succes mai mare in 2020. Ai un exemplu aici: afacere handmade care poate fi demarata cu doar 100 de euro.
 
Orice ai alege sa faci, noi iti dorim succes! Romania are nevoie de antreprenori dedicati.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: 5 idei de afaceriafaceri 2020afaceri profitabile 2020

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.24 din 5 - 62 voturi.

Articole conexe

Cele mai profitabile 5 idei de afaceri in 2021

de Florin Amariei
19 Mai 2021
Economia da semne de revenire, restrictiile sunt inlaturate treptat si lumea pare a fi gata pentru a calatori si, mai important, gata pentru a...

5 idei de afaceri profitabile in 2020

de Florin Amariei
07 Aug 2020
Da, inca mai poti porni ceva care sa-ti aduca bani in acest an. Iata 5 idei de afaceri profitabile in 2020. Sa pornesti de la zero o intreaga...

5 idei de afaceri pe care le poti porni de acasa

de Florin Amariei
11 Iun 2020
Daca vrei sa intri in lumea antreprenoriatului si nu vrei sa ai prea multe drumuri de facut, atunci ti-am pregatit 5 idei de afaceri pe care le poti...

5 idei de afaceri care iti aduc profit si in acest an

de Florin Amariei
04 Iun 2020
Daca esti in cautare de idei sau nu stii in ce sa-ti investesti banii in acest an, atunci avem noi cateva propuneri pentru tine. Iata cateva idei de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]