Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 motive care te vor convinge sa ai propria afacere

de Camelia Diaconu 23 Sep. 2019 4390
3.63 din 8 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Multi dintre noi visam la propria afacere, un business care sa ne duca spre culmile succesului, cu investitii mici si castiguri profitabile. De multe ori, ideea de afacere ramane doar la stadiul de gand deoarece tinerii antreprenori se lovesc de propriile frici, temeri, responsabilitati pe care nu sunt siguri ca le pot asuma pe o perioada lunga de timp.

Ca sa incepi o afacere ai nevoie de cateva motive intemeiate in acest sens, cu mult mai puternice decat dorinta de a face mai multi bani.

Top 5 motive pentru a-ti incepe propria afacere
 

Pentru siguranta. Schimbarile prin care trecem frecvent atunci cand suntem angajati, ne fac sa ne pierdem increderea si siguranta unui loc de munca stabil. Mai mult de atat, din cauza anumitor angajamente, de multe ori nu renuntam la job-ul pe care il avem, chiar daca din multe punct de vedere nu este cel dorit.
Propria afacere ne face sa gandim pe termen lung. Ne ofera posibilitatea sa muncim pentru noi si sa incercam toate sansele pentru a reusi in domeniul propus. In acelasi timp, pentru a te asigura ca rezista, important este sa actionezi imediat si sa iei deciziile potrivite.
 
Pentru oportunitati. Traim intr-o lume care se dezvolta tot mai mult. Tehnologia a avansat intr-atat incat este capabila sa ofere niste raspunsuri la care nu te-ai fi asteptat. Atunci cand ai o pasiune sau esti cunoscator intr-un domeniu, oportunitatile sunt mai multe. Esti o persoana creativa, intuitiva, inventiva si consideri ca poti veni cu ceva nou care sa prinda in fata publicului, atunci nu ezita sa iti pui in valoare aceste cunostiinte. 
 
Pentru bani. Atunci cand muncesti pentru tine, fiind propriul sef, ai energie sa iti depasesti orice limite. Cu cat muncesti mai mult, cu atat vei reusi sa castigi mai bine si sa iti indeplinesti visurile. Recompensele vin pe masura eforturilor depuse, fara greutatea care te apasa intr-un job la care esti angajat pentru altcineva.
 
Pentru flexibilitate. Esti liber sa iti gestionezi timpul asa cum crezi. Iti faci programul astfel incat sa ai mai mult timp liber. Bineinteles, la inceputul afacerii este nevoie sa te implici mai mult, fiind nevoit sa acorzi timp fiecarui detaliu pentru a te asigura ca totul functioneaza normal. Imediat ce iti vei gasi angajati, vei reusi sa te eliberezi si sa iti schimb programul.
 
Pentru dezvoltare. Deschiderea unei afaceri este punctul de inceput, care te va ajuta sa te dezvolti. Iti pune la dispozitie suficiente resurse cat sa iti cunosti limitele, dar si sa ajungi sa le depasesti. Vei invata sa ai incredere in tine, sa interactionezi cu oameni diferiti pe care sa ii asculti si sa incerci pe cat posibil sa ii ajuti. Dezoltarea profesionala te va ajuta sa ajungi la implinirea personala pe care ti-o doreai inca din stadiul de proiect al afacerii. 
 


Tags: oportunitati in afaceriideiafaceri pe termen lungidei de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.63 din 5 - 8 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri pentru 2022

de Idei de afaceri
11 Nov 2021
Chiar daca piata de afaceri pare sa se confrunte in prezent cu un declin masiv, nu inseamna ca trebuie sa te opresti din a-ti vedea visul implinit....

4 idei de afaceri inca potrivite pentru 2021

de Florin Amariei
22 Iul 2021
A porni intr-o astfel de aventura inseamna ca iti doresti ca viata ta sa se schimbe. Antreprenoriatul nu este usor, mai ales daca nu ai multe resurse...

Cele mai profitabile 5 idei de afaceri in 2021

de Florin Amariei
19 Mai 2021
Economia da semne de revenire, restrictiile sunt inlaturate treptat si lumea pare a fi gata pentru a calatori si, mai important, gata pentru a...

6 idei de afaceri pentru 2021

de Florin Amariei
24 Feb 2021
Daca esti in cautarea unor idei de afaceri pentru 2021, atunci noi iti propunem 6 din care sa alegi! Antreprenoriatul este plin de provocari, insa...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]