Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
5 pasi catre afaceri profitabile in 2011 si in 2012
Afacerile in dezvoltare si ideile de afaceri care asteapta sa fie demarate au nevoie de planificare si organizare riguroasa pentru a se mentine un nivel minim al riscurilor pe care acestea le presupun in mod normal. Nu vrem sa pierdem bani, nici timp si vrem sa livram cel mai inalt nivel al performantei si eficientei cu putina. Vrem sa atingem succesul in afacerile noastre si sa le vedem crescand pana in punctul in care se vor sustine singure si se vor mentine profitabile timp indelungat.
Iata cei 5 pasi pe care trebuie sa ii aveti in vedere cand doriti sa conduceti afaceri profitabile sau sa demarati idei de afaceri de succes in anii 2011 si 2012:Cresterea prepelitelor japoneze
3 culturi profitabile - Goji Merisoare Aronia
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online
Cultura de sofran
1. Planificare riguroasa alaturi de profesionisti. Planurile de marketing si strategiile de advertising nu se alcatuiesc dupa ureche si au nevoie de specialisti din domeniu care sa asigure succesul proiectelor in derulare.
2. Organizati-va inainte de a initia orice proiect. Fie ca doriti sa lansati un produs, un nou pachet de servicii, doriti sa demarati idei de afaceri sau sa va continuati munca de expansiune in afacerile pe care le detineti, totul trebuie organizat pana in cele mai mici detalii. La nevoie, angajati-va un asistent personal care sa va ajute sa mentineti ordine in programari, in evenimente, sedinte samd.
3. Angajati doar personal specializat si cu potential ridicat de livrare a performantei si eficientei. Nu va bazati pe angajati slab pregatiti si pe care ii platiti putin, intrucat succesul de care se vor bucura afacerile dvs rezida in calitatea oamenilor care le ajuta sa creasca.
4. Delegati orice se poate delega si optimizati-va managementul timpului personal. Pastrati-va energia si timpul pentru acele aspecte ale afacerii care nu pot fi conduse fara prezenta dvs si lasati in seama profesionistilor sarcinile care le necesita expertiza.
5. Evaluati-va in mod regulat afacerile, ROI-urile din orice proiect in dezvoltare sau care asteapta sa fie lansat, trendurile consumatorilor, piata pe care activati, situatia competitorilor, prospectati piata in cautarea permanenta de noi furnizori si clienti cu o capacitate mare de cumparare.
Cititi si "Riscuri mai mici in start-up-ul ideilor de afaceri profitabile"
Articole conexe
Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele
de Bianca TilaCum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare
de Bianca TilaAfaceri cu melci. Cum poti incepe acest business
de Idei de afaceriStrategia antreprenorului in afaceri
de Idei de afaceriAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit