Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
5 pasi esentiali pentru un start-up corect!
Start-ul unei afaceri reprezinta un proces mai mult decat dificil si asta mai ales atunci cand discutam despre antreprenori nepregatiti pentru mediul business si dificultatile pe care acesta la presupune.
Iata si cei 5 pasi esential de efectuat pentru un start-up cat se poate de corect:Cresterea prepelitelor japoneze
Cultura castravetelui anti-diabet
Ghid practic pentru realizat felicitari de lux
1. Stabiliti ce tip de afacere veti demara. Doriti sa vindeti scutece lavabile si poate sa le si confectionati, nu doar sa le revindeti. Doriti sa va deschideti o brutarie, insa nu orice fel de brutarie, ci una in stil frantuzesc si poate si cu servire de cafea si ceaiuri BIO.
In cateva cuvinte si doua exemple, va recomandam sa puneti pe hartie toate detaliile referitoare la afacerile pe care aveti de gand sa le demarati.
2. Puneti la punct o sesiune de argumentare. Adunati cei mai critici prieteni si cele mai realiste cunostinte pe care le detineti. Prezentati-le ideea de afacere pe care doriti sa o valorificati si rugati-va persoanele de incredere sa isi ofere parerile cele mai sincere. Ce defecte pot gasi, ce puncte slabe exista, ce probleme anticipeaza, ce obstacole va pot spune ca exista in calea reusitei dvs.
Este esential sa detineti un echilibru intre optimismul de care veti va dovada si realismul vital pentru orice start-up corect! Asa ca nu ezitati sa aflati si partile mai putin roz pe care viitoarea voastra afacere le implica.
3. Stabiliti daca porniti la drum pe cont propriu sau impreuna cu un partener de afaceri! Este vital sa stiti de la bun inceput ce sarcini si responsabilitati va revin si daca sunt toate ale voastre sau se vor imparti impreuna cu un profesionist care sa va completeze lista de abilitati si competente.
4. Puneti la punct un mic plan de afacere, o schita a viziunii pe care o detineti. Stabiliti unde va aflati in acest moment si unde doriti sa ajungeti, ce lista de obiective detineti si cum se rezolva unele pe celelalte. Care sunt obiectivele pe termen lung si care sunt cele pe termen scurt?
5. Adunati-va echipa de oameni! Nicio afacere nu se rentabilizeaza de una singura si cu siguranta nu veti ajunge la succes deplin pe cont propriu. In spatele dvs vor fi numerosi specialisti si profesionisti care sa va ajute sa va executati viziunea. Desigur, ramane la latitudinea dvs daca veti miza pe ajutor salarizat sau pe sprijinul familiei, al prietenilor, al consultantilor si expertilor ce lucreaza si pro-bono!
Mult succes si afaceri cat mai banoase!
sursa foto: www.sxc.hu
Articole conexe
Cum sa incepi o afacere. Etape si sfaturi
de Bianca TilaAfacere cu microplante. Cum poti obtine profit dintr-un spatiu mic
de Bianca TilaCum sa alegi senzorul de temperatura potrivit pentru afacerea ta - ghid complet
de Idei de afaceri3 recomandari pentru a-ti incepe cu dreptul propria afacere
de Bianca TilaAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2025
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit