Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Strategii in vanzari care au rezultate eficiente

de Camelia Diaconu 11 Mar. 2021 5795
4.13 din 19 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Succesul in vanzari este o actiune care depinde, in mod principal, de determinarea fiecarei persoane in parte, dar si de cunostintele pe care le detine in domeniu si eventualul portofoliu de clienti. Insa, dincolo de aceste lucruri, exista si o serie de tehnici de vanzari care, daca sunt aplicate in mod corect, pot face diferenta intr-un mod favorabil tie. Iti spunem mai jos 5 tehnici de vanzari care ofera rezultate eficiente!

Experienta de om de vanzari poate fi imbunatatita constant daca pui in practica in mod regulat  noi metode de vanzare. Atunci cand observi ca activitatea din vanzari nu iti mai aduce profit, poti adopta urmatoarele strategii:

 
Incurajeaza schimbarea. Meseria de om de vanzari nu este deloc una de rutina si nu are intotdeauna un proces liniar. Clientii isi schimba preferintele, incearca noi produse in mod constant, motiv pentru care trebuie sa fii intotdeauna adaptat noului. De asemenea, daca tu adopti o solutie noua, trebuie sa aduci argumente in fata publicului pentru a castiga in fata concurentei. Care sunt schimbarile pe care acest lucru nou le va produce.

 
Fii diferit. Atentia la concurenta este obligatorie, iar in loc sa te concentrezi pe promovarea produsului in sine, mai bine tine cont si sa iti indrepti atentia catre factorii care te diferentiaza de competitie. Creeaza intotdeauna un produs unic care nu se regaseste si in alta parte.

 
Spune o poveste. Povestea brand-ului este una dintre cele mai valoroase tehnici de vanzari. Creeaza-ti o poveste, o scurta istorie care sa iti atraga publicul tinta si ulterior sa il transforme in clienti fideli. Pentru a prinde contur, incearca sa gasesti o poveste cat mai reala, creativa si eficienta din care clientul sa te identifice usor.

 
Incurajeaza-ti clientii. In povestea brand-ului tau, clientii sunt eroii, asa ca arata-le si lor cat de importanta este contributia acestora. Reformuleaza-ti orice tehnica astfel incat clientul sa fie in avantaj, adu-i la cunostinta toate beneficiile de care dispune doar prin simplul fapt ca a ales sa fie clientul tau.

 
Prezinta-te eficient. Din fericre, exista o multime de metode prin care te poti prezenta in fata publicului. Una dintre cele mai eficiente modalitati de prezentare este sa adopti o abordare care sa ii capteze atentia publicului. Scapa de prejdecatile concurentei si clientilor si fa-ti prezentarile companiei astfel incat sa fii intotdeauna cu un pas in fata. O prezentare de efect te poate pastra in mintea clientului pentru o perioada indelungata de timp si poate vinde chiar si dupa ce tu ti-ai incheiat programul.

 
5 Tehnici simple de vanzari, dar care iti pot aduce succesul garantat. Multa bafta!
 


Tags: strategii de vanzaricursuri de vanzariafaceri in vanzari

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.13 din 5 - 19 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]