Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 aspecte esentiale pentru succesul unei afaceri administrate acasa

de Adela Simonescu 12 Dec. 2013 2830
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Reusita unei afaceri administrate acasa depinde de numerosi factori si toti trebuie luati in considerare. Neglijarea unui singur factor decisiv poate determina colapsul intregii afaceri.

Iata cele mai importante 6 aspecte pe care sa le luati in considerare pentru a va administra cu succes afacerea:

1. Puneti-va la punct cu aspectele referitoare la legislatia afacerii pe care doriti sa o incepeti la domiciliu.
Nu este un capitol chiar atat de incalcit, insa ar fi ideal daca ati avea alaturi un profesionist in domeniu.

Evident, puteti plati comision persoanei care se poate achita de aceste sarcini, in timp ce dvs va puteti ocupa de alte responsabilitati mai potrivite pentru specializarea dvs.

2. Camera in care va veti ocupa de administra afacerea. In cazul in care aveti posibilitatea, pastrati o camera special pentru acest scop. De multe ori, locuintele personale nu sunt suficient de incapatoare pentru a ne ajuta sa ne administram afacerile. Asa ca vom folosi si o debara si chiar si un balcon pe care il putem decora pe placul nostru.

3. Ajutorul de care veti beneficia. Afacerile nu se consolideaza doar cu ajutorul vostru. Exista numeroase maini invizibile sau mai putin vizibile, maini care va ajuta. Chiar si cand ajutorul lor este putin seminificativ, tineti minte ca totul se aduna si la final, totul se transforma in insiruirea de trepte pe care veti pasi pentru a ajunge sa va atingeti obiectivele.

4. Priviti lucrurile pe termen lung si prin intermediul unei viziuni solide. O mica afacere, ceea ce doriti sa incepeti in acest moment, nu poate creste, nu se poate dezvolta decat in masura in care ii dati voie. Veti realiza acest lucru daca puteti vedea lucrurile pe termen lung, prin intermediul unei viziuni clare, lucide, solide.

5. Contabilitate si finante. Capitolul financiar reprezinta un domeniu pe care, fie ca vreti, fie ca nu va doriti, va trebui sa il aprofundati cu tarie si determinare. Cu cat cunoasteti mai multe informatii referitoare la bani si managementul acestora, cu atat veti reusi sa va conduceti si sa va dezvoltati afacerea mai bine.

6. Motivatie si determinare din plin? Credeti ca va puteti auto-motiva? Cu siguranta va trebui sa o faceti pentru ca acum nu veti mai avea pe nimeni care sa va starneasca entuziasmul si motivatia. Asa ca obisnuiti-va cu ideea de a va mentine entuziasmul si motivatia la maxim si, in acelasi timp, sa va ajutati angajatii in aceeasi directie. Acum este randul vostru sa va motivati angajatii pentru a oferi doze cat mai mari de entuziasm si pasiune.


sursa foto: www.freegreatpicture.com


Tags: start afaceriafaceri acasaafacere acasaidei de afaceri la domiciliu

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

3 idei de afaceri la domiciliu, in 2013!

de Ilinca Dobrescu
01 Iul 2013
Ce n-am da ca maine dimineata sa ne trezim pe la 9, sa ne facem cafeaua si apoi sa ne imbracam cat mai confortabil. Mai incolo ce vom face? Incepem...

Vreau o mica afacere acasa! Ce urmeaza?

de Victor Oancea
06 Nov 2012
Numerosi sunt romanii care s-au saturat de munca la birou, de munca alaturi de sefi si colegi. Vor o mica afacere acasa, o afacere care sa ii ajute...

4 idei de afaceri la domiciliu, cu bani putini si activitate placuta

de Adela Simonescu
19 Apr 2018
Unele idei de afaceri ne permit sa ne urmam hobby-urile, pasiunile, interesele, sa desfasuram o activitate cat se poate de placuta si simpla,...

Top 5 motive pentru un start in idei de afaceri la domiciliu

de Maria Nicutar
11 Dec 2011
Nu mai suntem multumiti de locul actual de munca si ne dorim mai multi bani, venituri care sa ne ajute sa ajungem la stabilitate financiara, venituri...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]