Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
6 greseli de start-up de care trebuie sa te temi
Start-up-urile nu vor fi niciodata pe atat de simple pe cat le consideram. Incercam sa intram intr-o nisa cu dreptul si stim ca intregul succes al afacerilor noastre depinde de maniera in care dam start-ul.
Iata 6 greseli de start-up de care trebuie sa te temi si pe care trebuie sa le eviti:3 culturi profitabile - Goji Merisoare Aronia
Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
Ghid practic pentru realizarea de felicitari decupate
1. Nu ti-ai evaluat si testat ideile de afaceri. Ai o idee de afaceri si ti se pare ca este geniala, ca este cea mai tare idee de afaceri pe care a vazut-o mediul business de la inventia retetei Coca-Cola. Este bine sa fim entuziasmati de ideile noastre de afaceri, sa fim motivati sa reusim si sa credem in proiectele pe care dorim sa le consolidam. Chiar si asa, trebuie sa ne pastram pragmatismul si sa gandim realist si obiectiv. Nu uitati ce ati pus in joc odata cu start-up ideilor dvs de afaceri.
2. Nu ai o echipa de oameni care sa te ajute sa iti cresti proiectul catre succes. Nu neglijati procesul de cooptare de specialisti si profesionisti care sa va dea mana de ajutor de care aveti nevoie pentru a va transforma ideile de afaceri in afaceri rentabile si apoi in afaceri super-profitabile si de succes. Nu va bazati ca stiti putina programare, web-design-ul e simplu, de marketing se ocupa varul Nicu.
3. Nu va bucurati de sprijinul familiei sau a partenerului de viata? Mare greseala comiteti cand incercati sa intrati in afaceri fara sa va atrageti opiniile favorabile ale celor care conteaza pentru dvs cel mai mult. Sotii/sotiile, copiii, parintii, prietenii sunt printre cei care ne pot ajuta cel mai mult sa muncim in favoarea proiectelor noastre.
4. Nu aveti un plan de afaceri, un plan de actiune. Fara strategie nu exista jocuri, nici cel mai simplu joc. Afacerile sunt asemanatoare si sportului si razboielor. Intram in lupta pentru marele premiu si ne folosim de uneltele pe care le avem la dispozitie in cea mai buna maniera.
5. Nu va temeti de competitori? Mare greseala este si aceasta si intotdeauna trebuie sa stiti cu cine aveti de-a face pe piata pe care va dezvoltati. Cercetati terenul si veti descoperi numeroase surse de teama cand vine vorba de competitia dvs. Din teama se naste precautie, element vital in afaceri.
6. Nu va ganditi pe termen lung? Afacerile devin rentabile si apoi profitabile si de succes in timp. Nu va permiteti sa ganditi in termeni de one-shot-deal si sa sperati la profituri peste noapte si apoi punct. Daca doriti sa detineti profituri mari si acest lucru sa se intample pentru un interval de timp lung, trebuie sa ganditi pe termen lung, sa veniti cu solutii care sa isi aiba impactul si peste cateva luni sau ani buni.
Articole conexe
Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele
de Bianca TilaCum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare
de Bianca TilaAfaceri cu melci. Cum poti incepe acest business
de Idei de afaceriStrategia antreprenorului in afaceri
de Idei de afaceriAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit