Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 idei de afaceri in 2012, 6 afaceri profitabile pentru romanii cu bani putini!

de Victor Oancea 14 Feb. 2012 5599
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ideile de afaceri mici si simple si care sunt totusi rentabile ne fac sa ne gandim mai bine la modul in care ar trebui sa ne investim banii. Nu sunt multi, ci sunt putini si ne indreptam catre ideile de afaceri din 2012 care sa ii merite pe deplin. In mod principal, ne dorim afaceri profitabile care sa nu ridice riscuri majore.

Haideti sa trecem in revista 6 idei de afaceri mici, in 2012, 6 afaceri profitabile cand in joc trebuie sa intre bani putini:

1. Decorator. Decoratorii profesionisti au la dispozitie oportunitati de afaceri formidabile. Se cauta serviciile de decorare pentru locuinte si birouri si se cauta specialistii cu portofolii consistente.

2. Organizator de nunti si botezuri, de evenimente speciale. Aveti fler organizatoric? Aveti o minte organizata si va miscati rapid, luati decizii inspirate si stiti cum sa comunicati cu cei care va sunt clienti? Atunci se poate sa fiti pregatit sa investiti in aceste idei de afaceri mici si cu potential de a deveni afaceri profitabile in 2012.

3. Meditator. Nu trebuie desconsiderata sansa de succes a unei astfel de idei de afaceri mici si cu bani putini. Exista numerosi profesori care si-au abandonat locurile de munca pentru a se ocupa, in exclusivitate, de cresterea micilor lor idei de afaceri cu servicii de meditatii.

4. Desenator/grafician. Se cauta desenatori si graficieni pentru diverse pozitii si proiecte. Puteti sa deveniti un freelancer de succes si sa va puneti in aplicare idei de afaceri mici si cu bani putini, cu mare potential de a deveni afaceri profitabile. Puteti sa colaborati cu o anumita editura sau sa faceti rost de proiecte prin intermediul site-urilor de licitatii.

5. Director de expozitii si targuri pentru comercianti diversi. Multi sunt afaceristii care isi castiga traiul si clientii, in mod principal, prin intermediul targurilor si expozitiilor. Puneti la punct un website care sa colectioneze toate datele referitoare la evenimentele care i-ar putea interesa si veti descoperi cum se scot bani din afaceri profitabile pornite de la idei de afaceri mici si cu bani putini.

6. Realizarea parfumului organic, handmade. Tot ce este organic si handmade este HOT, HOT si foarte HOT! Se cauta lotiuni si creme, sapunuri si parfumuri care sa nu ne intoxice cu produse nefaste. Cei care cunosc retele de realizare a acestor produse au la indemana idei de afaceri mici, idei de afaceri cu bani putini si pot intrevedea, in scurt timp si imaginea unei afaceri profitabile si care le poate aduce faima!


Tags: idei de afaceri miciidei de afaceri profitabileidei de afaceri cu bani putiniidei de afaceriidei afaceriafaceriafaceri profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Start in afaceri. Bariere la intrarea in afaceri ecologice

de Idei de afaceri
07 Feb 2024
Barierele la intrare sunt acele conditii care fac dificila sau imposibila intrarea unei firme pe piata. Daca firmele concurente din zona...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]