Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 idei de afaceri mici care pot fi pornite acum

de Florin Amariei 11 Aug. 2020 13814
3.99 din 152 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca vrei sa obtii un venit suplimentar, atunci avem 6 idei de afaceri mici care pot fi pornite acum drept sugestii pentru tine. Inspira-te, creeaza si atinge-ti telul!

Sa gasesti activitatea potrivita pentru tine poate fi destul de provocator, mai ales cand iti faci planurile cu resurse financiare si umane limitate. Exista, insa, o serie de initiative antreprenoriale pe care le poti porni destul de usor. Nu vei face mii de euro peste noapte, dar iti vor asigura un venit suplimentar luna de luna pe care te vei putea baza sau pe care il poti reinvesti in vederea maririi capacitatii de munca.
 
Iata, asadar, 6 idei de afaceri mici care pot fi pornite acum
 
1. Redactor/Copywriter
Daca ti-a placut sa scrii sau stii deja ca esti un mic maestru al tastaturii, atunci deja esti pe drumul cel bun. Iti poti oferi serviciile sub forma de PFA pentru a colabora legal si pentru a putea taia facturi. Ai nevoie de un site in care diverse compuneri proprii sa poata fi analizate de cei care ar vrea sa lucreze cu tine si un profil real si profesionist pe Facebook sau LinkedIn. Twitter nu e prea cautat de angajatori care-si doresc noi colaborari. 
 
Plata se poate stabili per articol scris sau per 1000 de cuvinte. Poti sa realizezi chiar si diverse pachete care sa iti ofere sansa tie de a colabora mai mult timp cu o anumita firma.
 
E important sa retii ca din ce in ce mai multe entitati vor sa fie prezente in mediul online, asadar lupta pentru integrare in motoarele de cautare va fi una din ce in ce mai apriga. Putine cunostinte SEO iti vor fi de mare folos!
 
2. Gradinar
Oamenii care au reusit sa supravietuiasca pandemiei au activitatea mai intensa ca niciodata. Unii nu se vor putea ingriji mai deloc de proprietatile lor, asadar isi vor dori un gradinar care sa le garanteze servicii profesioniste. 
 
Prezinta-te online si stabileste tarife mai mici ca cele existente pe piata. Mentine-le pentru a-ti construi o baza de clienti solida si apoi renegociaza contractele pentru a-ti mari veniturile. 
 
Vei avea nevoie de putine investitii in unelte, insa munca aceasta este printre cele mai simple. Daca vei investi timp si efort in aceasta afacere, in 3-4 ani vei putea avea firma ta cu angajati si tu nu va mai trebui sa faci nimic.
 
3. Social Media Manager
Avand in vedere faptul ca tot mai multe afaceri au inteles necesitatea de a fi prezenti online, multi administratori sau patroni nu stiu inca toate hatisurile pe care le presupune un cont pe Facebook/Instagram/Quora/Reddit sau alte astfel de retele relevante in functie de activitate.
 
Daca ai lucrat pana acum in acest domeniu sau ti se pare atractiv, incepe sa iti propui serviciile. Nu iti face griji daca n-ai experienta! Sunt o multime de ghiduri gratuite online care iti ofera cunostintele de baza. Daca vrei sa fii cu adevarat pregatit, atunci urmareste acest curs video! Vei invata chiar si remarketing!

idei de afaceri mici
(8 Photo/Freepik)
 
4. "Unghii by Ligia"
Da, e o afacere care merge din ce in ce mai bine si este realizata de catre foarte multe doamne si domnisoare fara prea mult efort. E suficient sa ai multe cunostinte, sa oferi un pret bun si sa raspunzi tuturor cererilor pe care le primesti. In scurt timp, vei avea programari si vei sti exact cum merg lucrurile in activitatea ta astfel incat sa iti planifici venitul.
 
Daca iti doresti si mai multi clienti, atunci o pagina de Facebook, un cont de Instagram si un Whatsapp la care sa poti raspunde rapid sunt vitale. Banii vor veni cu siguranta.
 
5. Fotograf
Chiar si amator! E usor sa-ti gasesti mici evenimente unde sa te duci pentru a face fotografii sau scurte videoclipuri. Companiile si persoanele fizice vor sa taie, asadar vor aprecia un pret mai mic oferit de tine fata de o firma specializata in domeniu.
 
6. Spalatorie auto
Preturile pentru spalatorii auto au crescut constant in ultimii doi ani. In unele situatii, preturile pentru un interior-exterior ajung si la 50 de lei! Mult!
 
Daca ai locul si te poti conecta la apa, cu 1000 de lei poti porni o astfel de afacere mica. Taxeaza mai putin, ofera bonusuri de fidelizare (ex. la 4 spalari consecutive, a 5-a este gratis) si vei vedea cat de simplu e sa obtii un venit lunar generos in fiecare luna.
 
Orice ai alege sa faci, noi iti dorim succes!
 
Retine ca trebuie sa intocmesti un plan de afaceri pentru a-ti garanta reusita! Un model comprehensiv gasesti AICI!


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: afaceriidei de afaceriafaceri miciidei de afaceri miciafaceri ieftineafaceri rapide

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.99 din 5 - 152 voturi.

Articole conexe

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Start in afaceri. Bariere la intrarea in afaceri ecologice

de Idei de afaceri
07 Feb 2024
Barierele la intrare sunt acele conditii care fac dificila sau imposibila intrarea unei firme pe piata. Daca firmele concurente din zona...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]