Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 idei de afaceri profitabile in 2020

de Florin Amariei 03 Feb. 2020 7374
4.02 din 64 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca vrei sa pornesti o initiativa antreprenoriala in acest an, atunci poti incerca una din aceste 6 idei de afaceri profitabile care sunt potrivite pentru anul 2020.

Despre aceste sugestii de mai jos trebuie sa retinem un lucru: va sunt propuse pentru ca aceste produse si/sau servicii sunt cautate. Lumea este interesata de ele, asadar exista potential!
 
1. Masaj
Din ce in ce mai multi oameni sunt interesati de modalitati eficiente prin care pot sa-si aline durerile de spate. Munca de la birou este din ce in ce mai solicitanta pentru cei care nu includ si sportul in viata lor sau, pur si simplu, nu au timp pentru miscarea corespunzatoare.
 
Un salon de masaj profesionist sau astfel de servicii oferite la domiciliu vor fi din ce in ce mai dorite. Fie ca vorbim de persoane fizice sau companii, masajul si, in general, kinetoterapia vor fi la mare cautare.
 
2. Imprimante foto
Sunt din nou la moda! Fie ca vorbim de imprimante portabile sau semi-pro, acestea sunt din nou dorite de oameni. Amintirile sunt o parte importanta din viata noastra, iar imortalizarea lor intr-un format fizic este dorita de familii si tinere cupluri.
 
Poti incerca crearea unui magazin online unde sa le vinzi sau sa oferi astfel de servicii chiar tu! Totul depinde de cat de implicat vrei sa fii si cat de multa incredere ai in curieri pentru a-ti livra produsele fara a le distruge.
 
3. Pungi eco
Plasticul este o problema cu care se confrunta intreaga planeta, iar acest lucru se resimte si-n Romania. Poti, insa, obtine bani din aceasta schimbare. Fie ca iti alegi un furnizor si apoi le distribui tu clientilor in functie de comenzi, fie ca pe poti produce si personaliza sau doar le vei revinde, pungile eco sunt o afacere care protejeaza si mediul, si te ajuta si pe tine sa ai succes in afaceri.
 
4. Rochii
Aceasta afacere nu este valabila doar vara. Femeile sunt in cautare de rochii interesante, potrivite pentru ocazii diverse si care sa le complimenteze trupul.
 
Cu cat poti avea o varietate mai mare, cu atat vei avea mai multi clienti.
 
Important este sa gasesti materiale de calitate, culori fantastice si sa fii implicat intr-o oarecare masura in reciclarea lor. Clientii apreciaza o afacere care se implica activ si pozitiv in comunitatea lor.
 
5. Haine marimi mari
Din nefericire, din ce in ce mai multi oameni sunt obezi. Depasirea limitei greutatii normale se intampla pentru ca lumea s-a schimbat, iar acum miscarea devine un lucru pe care-l programezi. Oamenii nu-si mai folosesc propria forta fizica pentru activitati zilnice, ci sunt "legati" de masini care le necesita toata atentia.
 
Daca reusesti sa construiesti un brand in jurul acestei idei in propria ta comunitate, vei avea succes in mai putin de un an. Totul tine, insa, de calitatea hainelor si de preturile pe care le poti practica.
 
6. Casti wireless/bluetooth
Lumea vrea sa ignore galagia si sa-si asculte propria muzica sau podcast. Ofera-le variante mai ieftine decat magazinele mari, asigura-te ca ai o livrare rapida si un customer care bun.
 
E important sa retinem ca antreprenoriatul e un maraton, nu un sprint. Rezultatele vor veni, insa va trebui sa ai rabdare si sa persisti!
 
Nu uita! Va trebui sa iti promovezi afacerea pentru a avea succesul scontat. Foloseste ACEST GHID pentru a afla totul despre prezenta online!


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: idei de afaceri profitabileafaceri 2020afaceri profitabile 2020

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.02 din 5 - 64 voturi.

Articole conexe

3 idei de afaceri profitabile care tin cont de nevoile de baza ale potentialilor clienti

de Idei de afaceri
14 Aug 2020
Chiar daca in Romania, dar si pe plan international, majoritatea businessurilor au fost afectate de pandemie, in anumite domenii s-au inregistrat...

5 idei de afaceri profitabile in 2020

de Florin Amariei
07 Aug 2020
Da, inca mai poti porni ceva care sa-ti aduca bani in acest an. Iata 5 idei de afaceri profitabile in 2020. Sa pornesti de la zero o intreaga...

5 idei de afaceri profitabile pentru anul 2020

de Florin Amariei
25 Nov 2019
Anul 2019 e pe sfarsite. Desi nimeni nu poate spune ca inovatia nu poate aparea oricand, sansele ca anul acesta o afacere sa fie rapid pusa pe...

3 idei de afaceri profitabile la tara

de Florin Amariei
20 Mai 2020
Un om de afaceri adevarat nu ar lasa nicio oportunitate sa-i scape, iar implicarea in afaceri in mediul rural s-ar putea sa devina urmatoarea mina de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]