Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
6 provocari majore pentru afaceri mici!
Unele afaceri mici se dovedesc a fi extrem de profitabile si foarte multe detin oportunitati reale de dezvoltare pentru un timp indelungat. Cu toate acestea, nu toti antreprenorii care demareaza afaceri mici au sanse mari de succes.
Exista numeroase provocari pentru cei care cred ca pot initia si conduce afaceri mici. Iata doar 6 de provocari majore:Afacere la cheie cu flori in ghiveci
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online
Ghid practic pentru realizarea de felicitari decupate
1. Identificarea ideilor de afaceri cu oportunitati de dezvoltare. Chiar si cand discutam despre afaceri mici, dezvoltarea este esentiala. O afacere nu are voie sa stagneze si este nevoie de investitii serioase de timp, energie si bani pentru identificarea celei mai bune afaceri mici de demarat.
2. Stabilirea unei directii, a unor obiective si a unor strategii castigatoare. Cand vorbim despre afaceri mici discutam si despre antreprenori la inceput de drum, de cele mai multe ori. Acestia sunt afaceristi fara experienta sau cu putina experienta. Exista pericolul de a se stabili obiective irealiste, irealizabile, strategii gresite si pericolul lipsei unei viziuni clare pentru mersul afacerilor.
3. Acomodarea cu munca la domiciliu. Cele mai multe afaceri mici sunt conduse de la domiciliu si, desi poate parea raiul pe pamant, multi antreprenori realizeaza ca lucrul de acasa se poate dovedi a fi extrem de solicitant, extrem de haotic.
4. Sarcinile si responsabilitatile. O mare parte dintre antreprenorii care demareaza afaceri mici se afla in situatia in care nu pot angaja numarul necesar de specialisti, profesionisti, experti si consultanti. Prin urmare, o mare parte dintre sarcinile si responsabilitatile necesare vor fi preluate de ei insisi, chiar daca este vorba despre contabilitate, customer service, livrari sau activitati de secretariat. Foarte multi antreprenori realizeaza ca au nevoie de personal si nu detin capitalul necesar pentru salarizare.
5. Identificarea de furnizori care sa accepte colaborarea cu un start-up de proportii mici. Multe afaceri mici se lovesc si de aceasta mare provocare. Nu toti furnizorii sunt dispusi sa lucreze cu cei nou intrati pe piata si care nu pot oferi garantiile necesare pentru respectarea conditiilor contractuale.
6. Cerinte de ordin legislativ. Multe afaceri mici vor fi demarate si administrate in conformitate cu legislatii complexe, cu necesitatea de obtinere de autorizatii, avize si licente numeroase. La mijloc sunt demersuri numeroase si unele cer investitii majore de timp, energie, bani si informatii. Multi antreprenori care demareaza afaceri mici se lovesc de aceasta provocare majora si care pare fara sfarsit, uneori.
Articole conexe
Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele
de Bianca TilaCum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare
de Bianca TilaAfaceri cu melci. Cum poti incepe acest business
de Idei de afaceriStrategia antreprenorului in afaceri
de Idei de afaceriAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit