Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
6 sfaturi pentru succes in valorificarea unei idei de afaceri!
Valorificarea unei idei de afaceri reprezinta procesul de care ne poate fi foarte teama. Ne dam seama ca totul se transforma intr-un veritabil test iar rezultatele ne vor spune cat de potriviti suntem pentru mediul antreprenorial. Asa ca incercam sa ne oferim cat mai multe sanse de succes prin valorificarea unei idei de afaceri potrivite si prin modelarea manierei in care actionam. Ascultam sfaturi si indrumari si incercam sa privim catre cei care deja au dat lovitura.
Iata ce sfaturi ne ofera expertii Powerhomebiz cu privire la succesul de care ne putem bucura in procesul de valorificare a unei idei de afaceri:Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online
Ghid practic pentru realizarea de felicitari decupate
Afacere la cheie cu flori in ghiveci
1. Dezvolta un produs sau un serviciu pentru care consumatorii sa fie dispusi sa plateasca. Acesta este si cel mai bun sfat si esenta intrarii in afaceri. Ideea este sa aduci pe piata un produs sau un serviciu gata sa fie cumparat, cu cat mai putine eforturi de promovare. V-ati gandit la un astfel de produs? Lansati-l!
2. Nu reinventati roata! Nici cei de la McDonald's nu au inventat burgerii si nici cei de la Starbucks nu au inventat roata. Nici dvs nu trebuie sa o faceti, ci sa imbunatatiti ceea ce deja exista, sa reactualizati.
3. Fiti unic, diferentiati-va! Succesul in mediul business vine pentru cei care reusesc sa valorifice idei de afaceri unice, concentrate pe lansarea de produse sau servicii puternic diferentiate de ceea ce deja exista pe piata. Nu uitati faptul ca sansele dvs de succes sunt nule in momentul in care intrati pe o piata mai mult sau mai putin aglomerata cu exact aceleasi produse si servicii care deja se vand.
4. Depuneti eforturi serioase pentru a oferi clientilor marfa de calitate la preturi corecte. Aceasta este si tinta principala a oricarui client.
5. Cunoasteti-va consumatorii si competitorii. Acestea sunt principalele dvs audiente, cei pe care nu trebuie sa ii scapati din ochi niciodata. Mentineti-va la curent cu tot ce se intampla in tabara adversarilor si in randul celor care va contureaza nivelul profitabilitatii.
6. Nu asteptati perfectiunea! Foarte multi antreprenori cred ca daca un lucru nu iese perfect, atunci mai bine nu este facut deloc. In afaceri lucrurile nu vor iesi perfect foarte des. Exista probleme si impedimente, obstacole, greseli, accidente si nemultumiri care ne fac sa progresam, sa devenim mai buni, cu sanse mai mari de succes!
Articole conexe
Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele
de Bianca TilaCum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare
de Bianca TilaAfaceri cu melci. Cum poti incepe acest business
de Idei de afaceriStrategia antreprenorului in afaceri
de Idei de afaceriAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit