Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 idei de afaceri pentru prosperitate in 2012 si 2013!

de Victor Oancea 31 Mai. 2012 7879
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Unele idei de afaceri promit foarte multe si chiar ofera rezultatele la care ne asteptam. Acestea sunt idei de afaceri la care muncim mult, idei de afaceri in care investim timp, energie, bani, creativitate, pasiune, entuziasm, echipe de profesionisti si nu numai.

Iata doar sapte idei de afaceri pe care le putem valorifica in 2012 sau in 2013:

1. Salon de frumusete - idei de afaceri
pe care le valorificam si pe timp de criza, idei potrivite pentru cei ce mizeaza pe nevoia de ingrijire, nevoie prezenta in cadrul unei audiente tinta imense.

2. Sala de fitness, yoga, tae-bo, lamaze, pilates si nu numai - idei de afaceri pentru care exista mult interes in 2012, 2013 si nu numai. Chiar si pe timp de criza se apeleaza la aceste servicii in mod consistent, necesitatea de mentinere in forma fiind una pregnant in cadrul unei audiente masificate.

3. Pastravarie - idei de afaceri pe care le valorificam datorita unui nivel din ce in ce mai mare al cererii de pastrav, peste considerat sanatos, slab, extrem de gustos si mult mai ieftin decat alte specii de pesti adusi de peste hotare.

4. Realizare de sapunuri 100% naturale - idei de afaceri potrivite pentru cei ce doresc sa lucreze de la domiciliul personal, la un program de lucru ultra-flexibil si cu investitii reduse de capital.

5. Cultivarea trufelor - idei de afaceri de miza mare pentru antreprenorii ce dispun de capital banesc mediu spre mare. Profitabilitatea acestei afaceri se poate observa in timp si merita asteptarea, in contextul in care un kilogram de trufe poate ajunge la preturi incredibil de mari. De foarte multe ori, trufele cele mai speciale se vand in cadrul celor mai importante licitatii.

6. Ferma de iepuri - idei de afaceri pe care le valorificam din doua motive clare: blana de iepure si carnea de iepure, doua produse pentru care exista cereri extrem de mari. Aceste proiecte se pot demara si cu un capital banesc mai redus cand luam decizia de a porni la drum cu un numar mai mic de familii de iepuri.

7. Centru de after-school - idei de afaceri potrivite pentru 2012 si 2013, in contextul in care actualele centre de after-school sunt deja aglomerate sau nu mai fac fata cererilor existente din partea parintilor, si acestia, la randul lor, din ce in ce mai ocupati cu activitatile profesionale.


Tags: idei de afaceriidei afaceriafaceriidei de afaceri 2012afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Start in afaceri. Bariere la intrarea in afaceri ecologice

de Idei de afaceri
07 Feb 2024
Barierele la intrare sunt acele conditii care fac dificila sau imposibila intrarea unei firme pe piata. Daca firmele concurente din zona...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]