Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

9 Criptomonede cu potential in 2023

de Bianca Tila 22 Iun. 2023 143
9 Criptomonede cu potential in 2023
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Piata crypto a prezentat de-a lungul timpului urcusuri si coborasuri. Cu toate acestea, a reusit sa se mentina la un stadiu bun pentru investitori.

Desi intampinam fluctuatii mari in acest sector, criptomonedele aduc un procent ridicat de profituri, mai mari comparativ cu cazul actiunilor.
 
In prezent, exista aproximativ 25.000 de criptomonede, insa nu toate au o valoare fundamentala semnificativa. Se estimeaza ca valoarea criptomonedelor din top 20 reprezinta circa 90% din valoarea totala a pietei crypto.
 
Inainte de a investi in acest sector, este recomandat sa te informezi si sa citesti de proiectele noi aparute. Majoritatea investitorilor sunt de parere ca valoarea monedelor alternative este derivata din proiectele care stau in spatele criptomonedei.
 
In acest sens, mai jos puteti gasi 9 criptomonede de investit in 2023. Acestea vin cu concepte noi si sunt sustinute de echipe competente, pregatite sa-si realizeze scopul.
 

FightOut

 
FightOut aduce un concept interesant, acesta rasplateste utilizatorii pentru efortul facut in sala sau acasa. FightOut este o platforma de tip "move-to-earn", care te mobilizeaza sa fii sanatos, sa traiesti un stil de viata activ.
 
Aplicatia de fitness cu acelasi nume si salile de sport ridica sectorul M2E la un nou nivel.
 
In prezent, platforma ofera spre vanzare token-ul sau nativ, FGHT. Aceasta criptomoneda este necesara pentru a plati abonamentul FightOut. In aceasta etapa de presale, FGHT se vinde la pretul de 0,01665 dolari si nu exista o suma minima sau maxima de achizitie.
 

Dash 2 Trade

 
Dash 2 Trade ofera o solutie perfecta pentru a deveni un comerciant profitabil in spatiul crypto. Platforma de analiza si inteligenta criptografica ajuta comerciantii sa isi duca rezultatele la urmatoarea treapta.
 
De asemenea, platforma este pregatita sa ajute comerciantii in identificarea tendintelor inainte ca acestea sa inceaa sa se miste. In acest sens, Dash 2 Trade le ofera posibilitatea de a intra in actiune din timp.

Afla mai multe detalii despre criptomonede cu ajutorul ghidului complet "Criptomonede. Ghid practic pentru incepatori"...click AICI pentru detalii si comenzi<<

Anul trecut, platforma a gazduit o vanzare anticipata care a atras atentia pe scara larga. La acel moment, s-a vandut D2T, token-ul din spatele proiectului, care este necesar pentru a plati abonamentul de acces la platforma.
 

C+Charge

 
C+Charge aduce un proiect proaspat pentru 2023. Acesta doreste sa revolutioneze infrastructura de incarcare a vehiculelor in acest an. Asadar, ofera o platforma universala de plata pentru incarcare. 
 
C+Charge vrea sa aduca credite de carbon tuturor proprietarilor de vehicule electrice pentru conducerea si incarcarea vehiculelor, pe langa schimbarea sectorului de incarcare.
 
Proiectul este sustinut de companiile mari din domeniul vehiculelor electrice cu scopul de a crea o retea de statii de incarcare. In plus, a incheiat un parteneriat strategic cu Flowcarbon pentru a furniza credite de carbon pentru soferii de vehicule electrice.
 
Jetonul sau este CCHG si este necesar pentru plata fiecarei incarcari. Jetonul este scos la vanzare la pretul de 0,013 dolari.
 

RobotEra

 
RobotEra te introduce pe planeta Taro, locul unde robotii au preluat controlul si au eliminat omenirea. RoborEra este un joc de tip metavers "plan-to-earn" cu potential ridicat, in care un om de stiinta s-a pregatit pentru acest scenariu. Acesta a dat nastere la o serie de roboti cu emotii umane.
 
Jucatorii sunt cei care controleaza noua generatie de roboti cu scopul de a reconstrui planeta. Utilizatorii devin robotii NFT si gestioneaza terenul, participa la misiuni si provocari in Central City pentru a castiga recompense.
 
Echipa RobotEra a dorit sa construiasca o economie P2E. Astfel, utilizatorii pot castiga prin diverse functii, precum vanzarea NFT-urilor.
 
In prezent, RobotEra deruleaza o vanzare pentru token-ul sau TARO, care faciliteaza platile si recompensele in metavers.

Calvaria

 
Calvaria este un joc de batalie cu carti NFT bazat pe Ethereum. Acesta urmareste sa aduca un val de persoane noi, care nu au luat legatura cu domeniul crypto in metavers.
 
Conceptul se pliaza atat pe jucatorii traditionali, dar si pe cei crypto. Calvaria isi propune sa devina un ambasador crypto, demonstrand lumii ca "blockchain" si "web3" nu tebuie sa fie principalele materiale de marketing.
 
Calvaria este de parere ca gameplay-ul ar trebui sa fie capabil sa atraga o gama larga de jucatori.
 
Proiectul gazduieste o vanzare pentru token-ul RIA. Acesta va alimenta ecosistemul si va oferi recompense pentru versiunea P2E a jocului.
 

IMPT

 
Un proiect cu potential ridicat este IMPT, care a reusit sa stranga este 20 de milioane de dolari in pre-vanzarea sa din timpul celei mai dificile perioade a acestui sector. 
 
Investitorii au stat la coada pentru a achizitiona IMPT, deoarece au crezut ca va face o diferenta in ceea ce priveste durabilitatea mediului si va impinge intreaga industrie catre un viitor mai ecologic.
 
IMPT este o platforma care isi propune sa reduca amprenta de carbon, permitandu-le oamenilor sa cumpere si sa castige credite de carbon.
 
Creditele de carbon reprezinta permise ce valoreaza o tona de dioxid de carbon eliminata din atmosfera. Acestea sunt considerate cele mai bune instrumente de care dispune omenirea pentru a contribui la promovarea sustenabilitatii mediului. Piata este dominata de marile corporatii care sunt obligate sa isi compenseze emisiile de carbn rezultate din productia industriala.
 

Lucky Block

 
Lucky Block ofera plati rapide de cazinou si retrageri nelimitate fara comisioane. De asemena, platforma estimeaza o crestere in acest an, avand in vedere ca ecosistemul se dezvolta rapid.
 

Shiba Inu

 
Shiba Inu este cea mai buna criptomoneda meme de investit, avand in vedere ca este relativ noua (august 2020). Aceasta criptomoneda poarta numele unei rase japoneze de caini.

Afla mai multe detalii despre criptomonede cu ajutorul ghidului complet "Criptomonede. Ghid practic pentru incepatori"...click AICI pentru detalii si comenzi<<

Shiba Inu ofera o platforma sigura si distribuita pentru remitente digitale. Lucrul care o face sa iasa in evidenta este branding-ul captivant si comunitatea care au ajutat la cresterea valorii sale pe piata. In prezent, acesta valoreaza 0,000007 euro.
 

Uniswap - moneda DeFi

 
Uniswap este o platforma descentralizata de tranzactionare a criptomonedelor pe blockchain-ul Ethereum. Aceasta a revolutionat modul in care oamenii interactioneaza cu activele digitale.
 
Un avantaj al acestei criptomonede este capacitatea de a oferi lichiditate token-urilor noi emergente. Datorita tranzactionarii token-urilor intr-un mod descentralizat si sigur, Uniswap contribuie la promovarea cresterii si adoptarii industriei criptomonedelor.
 
In prezent, valoarea acesteia este de 4,05 euro.
 
In unele momente, aceasta piata poate prezenta scaderi, insa asta nu insemana ca dispar oportunitatile. Fiecare proiect mentionat prezinta concepte noi si investitii pe termen lung. 
 
Decizia este in mainile voastre. Incercati sa va concentrati banii in zona voastra de interes si sa va informati regulat de cum se desfasoara proiectul.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: criptomonedeinvestitii 2023potential

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

3 idei de afaceri profitabile care tin cont de nevoile de baza ale potentialilor clienti

de Idei de afaceri
14 Aug 2020
Chiar daca in Romania, dar si pe plan international, majoritatea businessurilor au fost afectate de pandemie, in anumite domenii s-au inregistrat...

Domenii de afaceri cu potential urias pentru 2019

de Florin Amariei
07 Ian 2019
Exista temeri privind evolutiile politico-economice la nivel macro, insa tendinta generala este pozitiva fiind incurajata de un consum crescut si...

Identificarea riscurilor potentiale in afacere prin analiza stakeholderilor

de Stanciu Ioana
05 Ian 2016
Managerii trebuie sa fie mereu atenti la riscurile ce pot afecta afacerea. De aceea, identificarea acestora este o activitate continua. Astfel,...

4 pasi ca sa obtii o comanda grasa de la potentialul client?

de Marinache Horia Cristian
24 Oct 2015
Incercati sa puneti in practica aceasta strategie compusa din 4 pasi. Oamenii de afaceri spun ca in peste 50% din situatii da rezultate. 1. Porniti...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]