Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

9 kW, 60 kW, 150 kW - la ce putere sa te "opresti" atunci cand achizitionezi o centrala Viessmann?

de Idei de afaceri 08 Apr. 2022 1224
9 kW, 60 kW, 150 kW - la ce putere sa te
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Incepand din octombrie si pana in aprilie, pentru a trai confortabil intr-o locuinta din Romania ai nevoie de un echipament de incalzire cat mai performant. Este important sa cunosti toate detaliile posibile atunci cand il cumperi, astfel incat sa ai temperatura dorita in casa fara sa ajungi sa platesti sume exorbitante.

Noile modele de centrala Viessmann sunt preferate de tot mai multi romani care studiaza toate ofertele existente pe piata. Intr-adevar, aceste echipamente au o serie de calitati care le transforma in produsul ideal pentru incalzirea unui apartament, a unei case sau a unor spatii comerciale.

Beneficiile oferite de folosirea unui model de centrala Viessmann

Produsele Viessmann de ultima generatie functioneaza in condensare, cu ardere in triaj, astfel incat au capacitatea de a oferi un randament termic sporit. Arzatoarele radiante Matrix si schimbatoarele de caldura performante functioneaza pe baza unei tehnologii cu totul inovatoare si amplifica eficienta.

Modelele de centrala Viessmann sunt gandite pentru spatii diverse, cu necesitati diferite de incalzire si de furnizare a apei calde. Indiferent de capacitate, toate se remarca insa printr-o serie de componente de cea mai buna calitate. Iata-le pe cele mai importante dintre ele!

• inima fiecarui model de centrala Viessmann este reprezentata de schimbatorul de caldura Inox-Redal, realizat din otel inoxidabil si rezistent la coroziune. El isi indeplineste cu succes sarcina de a converti eficient energia in caldura si se remarca printr-o functionare optima timp indelungat;

• o alta piesa realizata din otel inoxidabil este arzatorul Matrix, care se remarca prin suprafata rezistenta la temperaturi foarte inalte. Datorita acestei componente, utilizatorul are siguranta faptului ca va avea parte de performanta si fiabilitate;

• controlul automat al combustiei Lambda Pro reprezinta o alta inovatie tehnica, oferind posibilitatea de adaptare completa la toate tipurile de gaz si asigurand, in acest fel, o ardere curata si eficienta; 

• displayul LCD cu afisaj pe 7 segmente si dotat cu butoane tactile permite o functionare simpla si intuitiva, usor de inteles pentru fiecare utilizator, chiar daca nu este priceput sau pasionat de tehnologie. 

Cum alegi modelul potrivit de centrala Viessmann?

Echipamentele de incalzire pe baza de gaz sunt astfel concepute incat sa poata fi folosite cu succes pentru orice tip de spatiu. Prin urmare, puteti vedea utilizatori multumiti de modul in care ele incalzesc o garsoniera de 40 de metri patrati, un apartament cu doua camere sau unul cu patru camere, de peste 100 de metri patrati. De asemenea, centralele termice isi dovedesc eficienta si cand vine vorba despre case si cladiri de birouri, despre magazine sau despre spatii industriale. 

Criteriile in functie de care alegi echipamentul potrivit se refera tocmai la suprafata pe care urmeaza sa o incalzeasca, la caracteristicile acesteia (de exemplu gradul de izolare) si la numarul de persoane care locuiesc acolo. In functie de aceste elemente, poti alege una dintre urmatoarele variante:

• centralele termice in condensatie de 24 de kilowati sunt potrivite pentru apartamente, produc atat apa calda cat si caldura si ating un randament de 108% in conditii de functionare normala;

• centralele de 33 sau 35 de kilowati se dovedesc potrivite pentru spatii casnice de dimensiuni medii. Extrem de eficiente, asigura un debit de apa suficient pentru locuitorii unei case;

• centralele de 120 sau 150 de kilowati sunt modele de mare capacitate, cu posibilitate de montaj in cascada, potrivite pentru spatii comerciale sau industriale de mari dimensiuni. 

Alege modelul potrivit de centrala Viessmann si vei avea parte de confort si armonie pe termen lung!



Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: centrala viessmanncentrala termicaechipament de incalzire

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]