Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afacere fara efort cu un venit de 1.000 euro lunar

de Idei de afaceri 24 Mar. 2023 1340
Afacere fara efort cu un venit de 1.000 euro lunar
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Piata felicitarilor de lux este o oportunitate, acestea se comercializeaza la un pret de 10 - 12 lei. Fabricarea produselor nu depaseste mai mult de 1 leu.

Aceasta rata a profitului absolut incredibila este posibila deoarece felicitarea din imagine are un atu care o situeaza mult deasupra tuturor celorlalte tipuri de felicitari existente pe piata: este tridimensionala.

Afla mai multe detalii despre comercializarea felicitarilor si despre cum poti face un business din acestea cu ajutorul ghidului complet "Ghid practic pentru realizat felicitari de lux"...click AICI pentru detalii si comenzi<<

Imaginati-va ca primiti o felicitare aparent obisnuita, dar care, atunci cand este deschisa, lasa sa apara o constructie miniaturala (tridimensionala) atat de frumos si de ingenios realizata incat dvs., ca privitor, scoateti involuntar o exclamatie de incantare. 
 
Constructia respectiva (care poate fi un bradut stilizat, o floare sau un castel, de exemplu) nu este atasata felicitarii, ci este obtinuta chiar din cartonul acesteia, prin taieturi si indoituri aplicate dupa un anumit tipar. 
 
Gratie acestor taieturi si indoituri este posibila atat aplatizarea constructiei, atunci cand felicitarea se inchide pentru a fi introdusa in plic, cat si formarea ei, atunci cand felicitarea se deschide la 90 de grade.
 
Piata a dovedit ca pretul de vanzare al acestor felicitari poate ajunge chiar si la 20-25 de lei bucata, in conditiile in care materialele (cartonul) va costa maximum 1 leu. Si nu uitati un avantaj esential: marfa dvs. nu este perisabila! Felicitarile nu se strica, nu au termen de garantie, nu necesita conditii speciale de depozitare – intr-un sertar de birou incap cateva sute de bucati!
 

Lucruri esentiale in demararea afacerii

 
- Felicitarile au o piata extraordinara
 
Poate nu ati realizat acest lucru pana acum, dar felicitarile sunt un produs omniprezent in comertul autohton. Intrati in orice librarie, magazin de cadouri, supermarket, mall si cu siguranta veti intalni amplasat la loc vizibil cel putin un stativ cu felicitari de toate tipurile si pentru toate buzunarele. Iar asta dovedeste in mod clar ca felicitarile au piata lor, extrem de solida.
 
- Vanzarile de felicitari sunt constante indiferent de conditiile economice
 
Intotdeauna vor exista aniversari, onomastici, botezuri, mutari in casa noua etc. si in toate aceste ocazii o felicitare este practic obligatorie (mai ales una spectaculoasa originala si de mare efect). 
 
- Principalul factor de succes: modelul felicitarii
 
Succesul afacerii este asigurat, in primul si in primul rand, de modelele de felicitari, adica de acele tipare dupa care veti realiza decuparea cartonului. Daca nu aveti modele spectaculoase si ingenioase, va fi mai greu sa starniti entuziasmul privitorilor si, implicit, nu veti avea succesul descris anterior. Asemenea modele gasiti in lucrarea Ghid practic pentru realizarea de felicitari de lux; 
 
- Va puteti diversifica periodic gama de modele de felicitari
 
Intr-adevar, dupa ce “prindeti” tehnica de lucru, veti descoperi ca e posibil sa imaginati propriile tipare de felicitari. Iar asta inseamna un avantaj extraordinar, inseamna ca puteti iesi oricand pe piata cu modele noi, 100% originale, fara nicio grija ca v-ar putea concura cineva; 
 
- Cheltuielile de functionare sunt minime
 
Din moment ce activitatea se poate desfasura intr-un simplu apartament de bloc, nu trebuie sa platiti chirie si nici sa alergati dupa tot felul de avize speciale, ca in cazul altor afaceri. 

 
- Puteti avea in vedere si piata invitatiilor de nunta sau de botez
 
Marele avantaj in cazul invitatiilor de nunta si de botez este acela ca, in acest domeniu, o singura comanda poate insemna cateva sute de bucati. Fundite, porumbei, ghirlande, stelute – iata doar cateva modele potrivite pentru invitatiile handmade, a caror atractivitate poate fi sporita prin folosirea unor cartoane de lux. Comenzile se pot obtine colaborand cu agentiile specializate in organizarea de nunti.
 
- Aceasta afacere nu prezinta practic niciun risc!
 
Ganditi-va logic: ce riscati? Ca sa demarati afacerea, chiar sa vreti si nu aveti cum sa cheltuiti mai mult de 100 de euro. Investitia fiind atat de mica, nu aveti nimic de pierdut, deci nu va asumati practic nici un risc; 
 
Afla mai multe detalii despre comercializarea felicitarilor si despre cum poti face un business din acestea cu ajutorul ghidului complet "Ghid practic pentru realizat felicitari de lux"...click AICI pentru detalii si comenzi<<
 

Profitabilitatea afacerii

 
Daca sunteti o persoana cat de cat  indemanatica, in scurt timp veti ajunge sa realizati chiar si 6-8 felicitari pe ora (30 pe zi, 700 pe luna), fara sa faceti absolut nici un fel de rabat de la calitate! 
 
Vandute cu 10 lei bucata, ele va aduc incasari de 7.000 de lei, din care, dupa scaderea tuturor cheltuielilor (productie, distributie) va ramane lejer un profit de 5.000 de lei/luna!
 
Este clar deci ca realizarea acestor felicitari poate deveni principala dvs. sursa de venit de acum incolo, o sursa consistenta, permanenta si 100% sigura, indiferent de conditiile economice. Sa vedem in continuare detaliile acestei afaceri de exceptie.
 


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: felicitari de luxvenit 1.000 euro net

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]