Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri agricole originale: 7 secrete ale fructelor Goji

de Adela Simonescu 12 Mar. 2013 4179
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Goji reprezinta unul dintre cei mai atragatori arbusti pentru romani si straini. Din China si pana in Franta, din Tibet si pana in Romania, multi sunt consumatorii acestor fructe miraculoase. Si spune asta fara niciun fel de retinere. Goji poate ameliora, vindeca si preveni diverse afectiuni si boli. Si asta se intampla pentru ca discutam despre un fruct bogat in antioxidanti!

Si asa se comporta majoritatea fructelor bogate in antioxidanti. Sunt benefice pentru sanatatea noastra si le consumam chiar si atunci cand sunt mult mai scumpe decat fructele din productie locala.

In cazul Goji, exista si 7 aspecte de care tinem cont:

1. Fructele au fost folosite inca din anul 475 in medicina traditionala ca remediu pentru diferite organe ( inima, ficat, rinichi, ochi, stomac etc.). Goji imbunatateste circulatia sangelui, ajuta vederea si intareste muschii si sistemul osos.

2. Fructele de goji contin cantitati mari de antioxidanti si astfel devin alimente indicate pentru persoanele care doresc sa isi intareasca sistemul imunitar si pentru persoanele care doresc sa incetineasca procesul de imbatranire.

3. Fructele de goji si sucul de goji sunt eficiente in curele de slabire si in combaterea celulitei.

4. Multi cercetatori si nutritionisti afirma ca fructele de goji pot lupta impotriva cancerului datorita continutului mare in germaniu. Acesta ajuta corpul sa produca g-interferon, un element esential care ajuta corpul sa lupte contra cancerului.

5. Si pentru regenerare si vindecarea rapida a ranilor, fructele de goji sunt esentiale.

6. Goji mai este esential si ca arbust ce ofera fructe ce stimuleaza nivelul energetic si buna dispozitie. Fructele de goji ajuta la imbunatatirea performantei sexuale si a fertilitatii.

7. Mai mult, fructele de goji intaresc oasele si ligamentele, ele avand un continut ridicat in minerale, in special calciu, care protejeaza sanatatea oaselor.


Desigur, pentru multi, fructele goji nu vor fi doar alimente santoase, ci si baza unei idei de afaceri de viitor. Pentru cei interesati sa lanseze o afacere agricola de succes, cultivarea arbustilor Goji poate fi o solutie extrem de interesanta si demn de luat in calcul!


sursa foto: www.sxc.hu



Tags: idei de afaceriidei afaceriafacere agricolaafacere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum sa alegi senzorul de temperatura potrivit pentru afacerea ta - ghid complet

de Idei de afaceri
04 Apr 2024
In domeniul industrial, monitorizarea si controlul temperaturii sunt aspecte esentiale pentru asigurarea functionarii eficiente si sigure a...

3 recomandari pentru a-ti incepe cu dreptul propria afacere

de Bianca Tila
20 Mar 2024
De la inceput afacerea ta trebuie structurata intr-un mod care va avea sanse sa produca bani, nu sa inregistreze pierderi. Principalul tau atunci...

Deschiderea unei berarii. Ce ai nevoie pentru o afacere profitabila?

de Idei de afaceri
17 Apr 2024
In lista cheltuielilor cu instalatii si echipamente necesare pentru productia de bere artizanala se numara rezervoarele de maturare. Rezervoare de...

Afacere de familie vs afacere mica cu angajati noi

de Idei de afaceri
12 Mar 2024
In cazul in care este vorba despre o afacere mica, pentru a ajunge la concluzia potrivita ar fi bine sa te consulti cu familia. Se vor implica in...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]