Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Afaceri de vanzare - 3 sfaturi pentru cumparatori inteligenti
Afacerile de vanzare prezinta numeroase avantaje pentru cei care doresc sa isi investeasca bani in afaceri deja initiate si care prezinta potential real de dezvoltare. Multi sunt cei care nu isi permit riscul de a investi in ideile lor de afaceri, se tem de esec sau nu detin timpul si energia necesara. Iar, la final, afacerile oferite spre vanzare arata deja semnele profiturilor si ne atrag mai mult catre incursiunile in mediul business.
Iata cele mai utile 3 sfaturi pentru cei care doresc sa preia afaceri oferite spre vanzare:Criptomonede Ghid practic pentru incepatori
Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
Ghid practic pentru realizarea de felicitari decupate
Cultura castravetelui anti-diabet
1. Prima intrebare si cea mai importanta este cea legata de corectitudinea deciziei dvs de a prelua afaceri oferite spre vanzare. Intrebati-va care este motivul pentru care vi le doriti, daca va permiteti sa le preluati si sa le continuati ascensiunea sau refacerea. Nu neglijati ca multe afaceri oferite spre vanzare au “bube” si se scalda in probleme. Nu toate afacerile oferite spre vanzare au avut aceasta menire de la bun inceput, desi exista si o serie mare de afaceri concepute din start pentru a fi vandute la un moment dat.
2. Al doilea sfat menit sa va ajute sa decideti daca este cazul sa preluati afaceri de vanzare este cel legat de documentare si cercetare. Intrati in profunzime si, daca va permiteti, este recomandabil sa cooptati un consultant din mediul business care sa va ajute sa stabiliti toate detaliile legate de afacerile de vanzare pe care vi le doriti.
Stabiliti de cat timp a fost pusa la vanzare, in ce probleme legale a fost implicata afacerea respectiva, cine sunt proprietarii, ce probleme exista in prezent si ii determina pe proprietari sa o puna la vanzare ( locatie prost aleasa, lipsa de clienti, management defectuos samd), care sunt sansele de a fi relansata, reconfigurata, ce personal inca mai este atasat de companie samd.
3. Un alt sfat de care sa tineti cont cand doriti sa va implicati in preluarea de afaceri oferite spre vanzare este cel legat de clientii respectivei companii, firme, agentii. Cercetati domeniul si aflati direct de la sursa cea mai importanta care sunt problemele afacerii respective si veti descoperi si daca se mai poate face ceva pentru a repara ce a fost stricat.
Tineti minte ca afacerile de vanzare nu reprezinta intotdeauna cea mai buna optiune si veti avea destul de mult de munca pentru a stabili clar si de la bun inceput daca se merita sa investiti bani in afaceri esuate sau nedorite. Afacerile de vanzare pot fi decizii inspirate atunci cand stabilim alaturi de experti ca ne putem extrage sigur investitiile varsate in cresterea lor si ca acestea detin potential de reconfigurare pentru a se transforma din afaceri nedorite in afaceri profitabile si de viitor.
Articole conexe
Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele
de Bianca TilaCum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare
de Bianca TilaAfaceri cu melci. Cum poti incepe acest business
de Idei de afaceriStrategia antreprenorului in afaceri
de Idei de afaceriAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit