Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Afaceri profitabile cu propria ta placintarie!
Placintele se vand de cele mai multe ori in cadrul targurilor cu bunatati traditional romanesti. Foarte rar, ce-i drept, mai ales ca sunt vandute rapid! Gurmanzii le adora si sunt usor de realizat, intr-o mare varietate si cu investitii banesti destul de reduse.
Sa tinem cont de faptul ca aceste produse nu sunt sufle-uri de portocale, nici vreun alt fel de produs sofisticat. Nu cer ingrediente complicate si greu de gasit, cum se intampla in cazul pricomigdalelor, sau macarons, cum mai sunt ele denumite in afara si in anumite shop-uri din tara.Criptomonede Ghid practic pentru incepatori
Cultura de sofran
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Placintele sunt produse simplu de realizat, din faina, drojdie, branzeturi sau dulceturi. Pentru un brutar, aceste produse se realizeaza fara mari batai de cap. Si cat timp avem un produs care se realizeaza rapid, cu investitii banesti reduse si care se vinde "ca painea calda", o idee de afacere se naste!
Asa ca, se pune intrebarea: De ce nu ne-am deschide o placintarie? Nu s-ar pune problema competitiei, nu-i asa? Nici problema de know-how nu ar fi una prea "dificila", dupa cum tocmai am discutat. Placintari exista, materie prima exista, ne mai trebuie un plan de afaceri solid, capitalul banesc, angajati si profesionisti care sa ne intregeasca echipa, autorizatii si o locatie fantastica!
Desigur, in cateva cuvinte, v-am oferit o mica perspectiva asupra celor mai importante aspecte de care sa tinem cont pentru ca aceasta idee de afacere sa inceapa sa prinda contur cat mai clar.
Mizati pe locatie in mod serios, caci fara calitate in aceasta privinta, sansele de succes sunt extrem de reduse. Nu faceti rabat de la acest aspect. Alegeti o locatie ultra-centrala si nu uitati ca nu doar prin intermediul ei veti putea sa va consolidati nivelul de incasari.
Astfel, mizati pe participarea constanta la targuri si evenimente dedicate traditiilor romanesti. Incercati sa puneti accent pe ingrediente atent alese, naturale, pe gemuri si dulceturi BIO, pe faina ecologica si nu numai!
Mai mult, nu uitati ca discutam despre o afacere care va fi tinuta pe picioare doar cu ajutorul strategiilor de marketing potrivite, de calitate! Asa ca este cazul sa cooptati specialisti care sa va ajute sa elaborati strategii de marketing exceptionale, pentru ca aceasta afacere sa beneficieze de un grad de vizibilitate cat mai ridicat.
Mult succes si afaceri cat mai banoase!
sursa foto: www.sxc.hu
Articole conexe
10+ idei de afaceri pentru pasionatii de calatorii
de Bianca TilaCum sa incepi o afacere. Etape si sfaturi
de Bianca TilaAfacere cu microplante. Cum poti obtine profit dintr-un spatiu mic
de Bianca TilaRentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele
de Bianca TilaAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2025
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit