Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri profitabile in 2014: 3 idei de magazine care vor avea parte de incasari uimitoare!

de Matei Antonescu 20 Nov. 2013 6575
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Milioane de euro incaseaza marile magazine, mall-uri si hipermarketuri din intreaga lume. Evident, mai sunt si mici magazine si buticuri care vor avea mereu parte de incasari cat se poate de substantiale. Trebuie doar sa le aflam secretele si sa punem pe picioare astfel de afaceri cat mai curand.

Iata 3 tipuri de magazine care vor avea parte de incasari uimitoare si in anii urmatori:

1. Magazinele cu pret unic!
Cu siguranta ati descoperit cateva astfel de magazine care va ofera o gama uriasa de produse, toate la acelasi pret sau in set cu pret universal. De la tigai si jucarii, la haine si decoratiuni, covorase si cadouri, papetarie si gadget-uri, aceste magazine devin o atractie incredibila pentru toata lumea, nu doar pentru cei care dispun de buget redus de cumparaturi.

O idee de afacere pentru 2014 este sa va deschideti un astfel de magazin cu pret unic. Cum se poate dezvolta aceasta afacere? Simplu! In timp, cu eforturile de rigoare, puteti dezvolta o intreaga retea de mici magazine care sa se transforme, la randul lor, in afaceri profitabile!


2. Magazinele cu hainute pentru bebelusi si copii. Cat de neagra este criza economica, hainele pentru bebelusi si copii vor fi intotdeauna la nivel inalt de cerere. Este esential sa oferiti marfa de calitate, la preturi bine calibrate!

Elementele-cheie pentru succesul acestei afaceri rentabile: gasiti furnizori de produse de calitate inalta si alegeti o locatie ideala in cadrul careia sa puteti sa amplasati magazinul. Alegeti un nume bun si folositi-va de oferte, promotii si reduceri pentru a va fideliza clientii.


3. Magazinele cu produse second-hand. Fie ca este vorba despre jucarii SH, despre carti SH, despre incaltaminte si genti SH sau, evident, despre haine SH, toate se vand extrem de bine.

Si acest lucru nu se intampla doar atunci cand ne aflam in contextul unei situatii de criza economica, ci intotdeauna, indiferent daca bugetul clientilor este mai redus sau mai augumentat. Intotdeauna vor exista clienti doritori sa economiseasca bani la cumparaturi!


sursa foto: freegreatpicture.com



Tags: idei de afaceriafaceri 2014idei de afaceri in 2014

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Idei de afaceri pentru 2022

de Idei de afaceri
11 Nov 2021
Chiar daca piata de afaceri pare sa se confrunte in prezent cu un declin masiv, nu inseamna ca trebuie sa te opresti din a-ti vedea visul implinit....

4 idei de afaceri inca potrivite pentru 2021

de Florin Amariei
22 Iul 2021
A porni intr-o astfel de aventura inseamna ca iti doresti ca viata ta sa se schimbe. Antreprenoriatul nu este usor, mai ales daca nu ai multe resurse...

Cele mai profitabile 5 idei de afaceri in 2021

de Florin Amariei
19 Mai 2021
Economia da semne de revenire, restrictiile sunt inlaturate treptat si lumea pare a fi gata pentru a calatori si, mai important, gata pentru a...

6 idei de afaceri pentru 2021

de Florin Amariei
24 Feb 2021
Daca esti in cautarea unor idei de afaceri pentru 2021, atunci noi iti propunem 6 din care sa alegi! Antreprenoriatul este plin de provocari, insa...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]