Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ai asteptat cu nerabdare reducerile de Black Friday? Ei bine, au sosit!

de Alina Constantinescu 17 Nov. 2017 2490
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Nu poti incepe o afacere fara sa te pregatesti si asta presupune sa citesti carti de specialitate. De aceea, am pregatit pentru tine o lista de carti despre antreprenoriat care te pot ajuta in dezvoltarea acestor cunostinte.

Citeste si nu vei regreta: de Black Friday, cele mai bune carti pentru dezvoltarea personala au un pret ce nu-l poti refuza! Asadar, iata cartile pe care ar trebui sa le citesti daca doresti cu adevarat sa faci o schimbare pozitiva in viata ta:

Cele 10 reguli ale carierei de succes


Prin cartea "Cele 10 reguli ale carierei de succes", Richard Templar iti dezvaluie moduri de abordare a situatiilor dificile, moduri de transformare a gandirii si a atitudinii care ii vor influenta pe ceilalti. Cartea deschide ochii tuturor celor care doresc sa ajunga sus, insa nu par a fi in stare sa gaseasca harta. Este o mina de aur pentru cei care o parcurg pana la capat. (...click aici pentru detalii >>)

Fii genial - tactici pentru a reusi la testele de aptitudini

Testele din carte se refera la chestionare de personalitate, teste de aptitudine, probleme de simulari de afaceri (role-play) si exercitii de prezentare si abordare a unei discutii de afaceri. Este o carte vitala pentru succesul tau!

Nu lua ultima gogoasa

"Nu lua ultima gogoasa" este ghidul esential pentru cei care au nevoie sa stabileasca legaturi eficiente cu oamenii in lumea afacerilor de astazi. Cartea reprezinta o lectura esentiala pentru cei la inceput de drum, care au nevoie de un indrumar privind normele de eticheta in afaceri sau chiar si pentru cei care se ocupa de ceva vreme cu asta si ar trebui sa afle mai multe.

Fii genial! Cum sa investesti!

Cartea se adreseaza tutor celor care au intalniri de vanzari, prezentari, stabilesc contacte la negocieri, precum si in toate celelalte situatii intermediare. Dupa lecturarea acestei carti, vei sti cum sa initiezi, sa intaresti si sa mentii controlul in orice context de afaceri.

Vezi aici oferta completa de Black Friday >>


Tags: reduceri black fridaycarti antreprenoriatcarti de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]