Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ai o afacere la domiciliu? Iata cativa pasi simpli prin care sa o dezvolti rapid

de Liliana Constantin 14 Feb. 2011 3225
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Priveste in jur si ia exemplu de la cei care au reusit in afaceri similare cu cea de care te ocupi tu. Invata din tehnicile de marketing pe care le aplica acestia si identifica-ti si potentialii consumatori tot prin observarea atenta a celor care au succes cu afacerile la domiciliu de care se ocupa.

Te poti informa din o multime de surse teoretice cu privire la ceea ce ar trebui sa faci pentru ca afacerea ta sa aiba succes, insa aplicarea acelor sfaturi in viata reala este ceea ce conteaza cu adevarat. Incearca sa fii practic in tot ceea ce faci si sa economisesti in permanenta timp pentru a produce cat mai multi bani.

Scapa de ideea ca daca ai o afacere la domiciliu, esti obligat sa faci totul de unul singur. Cere sfatul specialistilor, apeleaza la oameni cu experienta, invata de la cei care stiu deja ce au de facut si implementeaza toate aceste cunostinte in dezvoltarea afacerii tale.

Nu trebuie sa inventezi metode noi de promovare, ci trebuie sa le adaptezi pe cele deja existente la afacerea ta. Identifica mai intai publicul tinta si canalul de comunicare corespunzator pentru a te asigura ca mesajul tau ajunge la destinatie si este receptat in intregime de cei carora le este destinat.

Prin urmare, orice antreprenor de succes iti va spune acelasi lucru: vezi ce au facut altii deja si ia din ceea ce a functionat doar lucrurile care ar functiona si in cazul afacerii tale.

Gandeste ca un antreprenor, nu ca un angajat si nu uita ca e mai bine sa angajezi alti oameni, sa faci rost de parteneri de afaceri, sa pui pe altcineva sa se ocupe de anumite aspecte ale afacerii tale.

Esti propriul tau sef, comporta-te ca atare! Trage fara griji cu ochiul in ograda afacerii vecine si invata din greselile lor ca sa nu faci singur aceleasi greseli fara rost. Economiseste astfel si timp si energie.



Tags: afaceri domiciliudezvoltarepasi

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Transforma pasiunea in afacere. Dulceata din camara poate ajunge in restaurant

de Idei de afaceri
21 Oct 2022
Te-ai gandit vreodata ca poti lansa chiar tu o mica (sau, de ce nu, mare) afacere de succes pe piata gemurilor, dulceturilor si muraturilor? Daca da,...

Primii pasi in deschiderea unei cofetarii

de Idei de afaceri
29 Iun 2023
Meseria de cofetar sau pasiunea pentru dulciuri te-au impins deseori sa visezi la deschiderea propriei cofetarii, dar pana acum nu ai avut repere...

Piata masinilor verzi este in plina dezvoltare in Romania

de Bianca Tila
06 Iun 2022
Romania urmeaza modelul transmis de Uniunea Europeana in privinta protectiei mediului si reducerii emisiilor de CO2. Unul dintre pionii importanti pe...

Poti sa faci bani din propria pasiune? Da!

de Florin Amariei
21 Feb 2020
Toata lumea vrea bani (multi si repede), dar multi rateaza sansa de a-si pune in practica propriul vis, propria dorinta cu privire la antreprenoriat....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]