Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

AICI, idei de afaceri accesibile si profitabile. Intra si tu in lumea Ideilor de Afaceri!

de Zenobia Badescu 04 Sep. 2012 4779
5 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Atatia oameni fac zilnic miliarde de lei doar punandu-si in practica ideile! Tu ce mai astepti?! Iti lipseste ideea? Nimic mai simplu! Ai nimerit in locul potrivit: in lumea ideilor de afaceri! Foloseste acum sansa de a deveni independent – asa cum iti place sa spui – propriul sef!

In functie de capitalul initial si de aptitudinile tale iti poti alege acum afacerea care sa-ti aduca satisfatiile financiare si  profesionale dorite. Afaceri mai mari sau mai mici, la domiciliu sau intr-un sediu nou, afaceri handmade sau pentru zodia ta, afaceri la tara, afaceri pentru someri sau pentru cei intorsi in tara de la munca din strainatate, afaceri pentru studenti, afaceri din cele mai variate domenii, gasesti doar in revista Idei de Afaceri, acum si in format tiparit.
 
Uneori ideea perfecta pentru tine se gaseste chiar in prima sau in a doua revista pe care o primesti din abonament. Alteori poate dura cateva luni. Dar, a deveni independent este o decizie pentru viata ta.

Sunt mari sanse ca peste o luna-doua sa te feliciti ca ai luat decizia care iti va transforma visele in realitate. A fi prosper nu e o problema de noroc, coeficient de inteligenta, educatie, bani sau experienta. Este pur si simplu o strategie pe care o poate invata oricine! Ai acum instrumentul care iti va fi alaturi indiferent de stadiul de realizare la care te afli si in plus, gata sa te ghideze pas cu pas catre succes.
 
Business-ul tau se cladeste cu informatie. Informatie concreta, proaspata si practica. Idei de afaceri este publicatia care iti ofera exact informatia de care ai nevoie dar si mai mult decat atat. Este o revista care "insufla curaj celor care doresc sa aiba propria afacere", dupa cum spune una dintre cititoarele noastre, Bianca Cristescu din Petrosani.
 
Fie ca vrei sa deschizi o companie de livrare de flori la domiciliu, sau de dulciuri facute in casa, una de accesorii pentru caini sau in agricultura moderna, trebuie doar sa nu renunti nicio secunda sa visezi si sa profiti de orice informatie pe care noi ti-o oferim. Unii au facut-o deja, altii nu stiu ca lucrurile pot fi atat de simple.
 
Vrem ca fiecare articol din revista Idei de Afaceri sa te inspire si sa te determine sa actionezi de o maniera porofitabila. Revista „Idei de afaceri” este un prieten de incredere cu multa experienta pe piata economica dar si in domeniul viselor implinite si este dispus sa iti dezvaluie toata recuzita unor simple vise transformate in afaceri de succes.
 
Afla detalii despre revista Idei de Afaceri!


Tags: idei de afacerirevista idei de afaceriafaceriafaceri miciafacere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 4 voturi.

Articole conexe

Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele

de Bianca Tila
17 Apr 2024
Viata de business nu se refuza doar la a comercializa un produs, ci are in compozitia sa elemente cheie, strategii de marketing, evaluarea ideii de...

Cum sa alegi senzorul de temperatura potrivit pentru afacerea ta - ghid complet

de Idei de afaceri
04 Apr 2024
In domeniul industrial, monitorizarea si controlul temperaturii sunt aspecte esentiale pentru asigurarea functionarii eficiente si sigure a...

3 recomandari pentru a-ti incepe cu dreptul propria afacere

de Bianca Tila
20 Mar 2024
De la inceput afacerea ta trebuie structurata intr-un mod care va avea sanse sa produca bani, nu sa inregistreze pierderi. Principalul tau atunci...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]