Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Alege sa demarezi propria afacere cu vin
26 Aug. 2014
3779
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes
Vinurile de calitate ii incanta pe iubitorii de vin. Poti alege sa incepi propriul business cu vin, aceasta fiind o afacere care necesita munca, dedicatie si cunostinte despre productivitate, marketing si vanzare.
Cel mai important factor care transforma afacerea ta cu vin intr-o afacere de succes este cercetarea asupra pietei de afaceri. Poti angaja consultanti specializati pentru a reusi sa ai o afacere de calitate. Poti incepe cu investitii mici, ca apoi sa decizi ce fel de vin vei produce si ce dimensiune sa aiba intreaga afacere. Pe langa acestea, sunt importante rabdarea si priceperea la soiurile de struguri care iti sunt furnizate de catre tarani.
Cu siguranta nu este genul de afacere care sa fie condusa de catre un singur om, de aceea vei fi nevoit sa angajezi oameni care sa lucreze la productie si oameni care sa se ocupe de vanzare. Alege o strategie de business pentru a dezvolta afacerea. Identifica publicul-tinta: cui se adreseaza produsul tau si in ce imprejurare poate fi gustat? Petreceri, onomastici, cine romantice? Cu ce s-ar potrivi de minune in ceea ce priveste mancarea?
Trebuie sa cunosti soiurile de struguri si vechimea vinului. Poti avea contracte cu furnizorii de struguri, astfel incat sa iti poti asigura productia. Prepararea retetelor de vin trebuie sa fie treaba specialistilor si va fi nevoie de instalarea unor echipamente speciale de pregatire a vinului.
Alege numele brandului tau si fa-te remarcat pe piata de afaceri, astfel incat degustatorii de vin sa iti ofere feedback. Participa la evenimente speciale si ofera invitatilor ocazia sa guste din produsul tau, distribuie vinul in magazine, in supermarketuri, hipermarketuri si in magazine special dedicate.
Orice afacere are nevoie de imaginatie, mai ales in ceea ce priveste gusturile clientilor. Trebuie sa te asiguri ca, din punct de vedere calitativ, acestia din urma vor fi satisfacuti.
Este important sa stii cine sunt principalii concurenti pe piata, cine sunt clientii, ce investitie initiala trebuie sa aloci afacerii tale, de cati angajati ai nevoie, legislatia pentru afacere etc.
Avand in vedere ca nu te ocupi de propria vie pentru a produce vin, nu vei fi nevoit sa cheltuiesti atat de mult pe cresterea butucilor. Gaseste propria reteta si indeplineste gusturile clientilor, astfel incat sa fii remarcat si sa fii promovat conform profitului tau.
Ca in orice afacere, trebuie sa mentii controlul productiei si sa estimezi castigurile si resursele astfel incat sa poti evita pierderile, sa nu investesti mai mult decat este nevoie, cel putin pentru primii ani de existenta pe piata.
Vinul de calitate este, fara indoiala, un produs pentru cei care pot recunoaste rafinamentul unui gust desavarsit, asadar, trebuie sa demonstrezi clientilor ca produsul tau le poate satisface in cel mai potrivit mod nevoile.
Sursa: www.startupbizhub.com
Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!
Urmareste-ne pe Google News
Votati articolul
Nota: 5 din 5 - 3 voturi.Articole conexe
Care sunt cele mai frecvente greseli ale antreprenorilor incepatori si CUM pot fi evitate
de Idei de afaceri
18 Ian 2023
Administrarea unei afaceri nu este usoara, mai ales in vremuri de criza. Competitia este acerba. Dezvoltarile tehnologice se indreapta spre tine cu o...
Start in afaceri. Bariere la intrarea in afaceri ecologice
de Idei de afaceri
08 Dec 2022
Barierele la intrare sunt acele conditii care fac dificila sau imposibila intrarea unei firme pe piata.
Daca firmele concurente din zona...
Afaceri cu lumanari. Etapele procesului de confectionare
de Idei de afaceri
18 Oct 2022
Dintre toate metodele de confectionare a lumanarilor, cele care folosesc ceara topita cunosc cea mai larga raspandire, datorita usurintei in lucru,...
Afaceri profitabile in timpul liber
de Idei de afaceri
28 Dec 2022
O idee de afacere profitabila pe care o poti demara in timpul liber este realizarea de caricaturi personalizate. Pentru aceasta afacere nu este...
Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Idei de afaceri cu profit. 7 Afaceri de succes pentru tine
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de afaceri cu profit. 7 Afaceri de succes pentru tine
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special
Idei de AFACERI 2023
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici: LAVANDA! Profit de peste 8.000 de euro/ha!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- NOU: Ghid pentru plantatia ta de Paulownia - o afacere cu radacini viguroase si roade financiare bogate!