Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ambasadorul Norvegiei: Ghidul Investitorului Strain este util pentru dezvoltarea mediului de afaceri din Romania

de Alina Constantinescu 15 Sep. 2016 2724
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cu prilejul unei conferinte de specialitate, ambasadorul Norvegiei la Bucuresti, Tove Bruvik Westberg, a declarat ca Ghidul Investitorului Strain reprezinta un instrument util pentru cei care vor sa investeasca in Romania.

Astfel, pentru dezvoltarea mediului de business, Guvernul a lansat recent un ghid pentru antreprenorii straini care vor sa lanseze o afacere in Romania. "Cu ajutorul acestuia, fiecare investitor ar putea avea beneficii si succes pe piata locala', a apreciat Bruvik Westberg.

Ghidul contine toate informatiile necesare in acest sens, adresandu-se atat investitorilor existenti, cat si celor potentiali, care pot transforma avantajele competitive ale Romaniei in parghii de crestere.
Acesta este accesibil pe website-ul www.investromania.gov.ro oricarei persoane straine interesate sa porneasca o afacere in Romania.

In acest fel se va oferi sprijin companiilor locale din industrii-cheie (auto, IT&C, bio-economie, aeronautica, agricultura, industrii creative etc.) care urmaresc sa se integreze in lantul de valoare al companiilor straine.

'Am pornit de la ideea de a crea un ghid dedicat atat investitorilor existenti cat si celor noi, care sa ofere informatii relevante cautarilor acestora; astfel, documentul ii va ajuta pe investitorii straini sa descopere avantajele competitive ale Romaniei si sa le transforme in parghii de crestere. stim ca povestea fiecarui investitor este diferita, iar noi ne angajam sa contribuim cu tot ce ne sta in putinta astfel incat sa participam la creionarea unor noi povesti de succes' a precizat Manuel Costescu, Secretar de Stat in Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri.

Sursa: Agerpres


Tags: ghidul investitorului straininvestitii strainemediu de afaceriantreprenori straini

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]